Mavkumvoled Betulnurtenaltun teşekkür ederim belirtmek istediğim buydu çok sağol ama yine analamzlar😁
031965 Avize diye çok dalga geçilir bence maviçem de bi değişik yani. Anlamı güzel olsun da zemzem suyu mübarek bişey evet de zemzem suyu yani🤷🏻♀️ Bence kızınızı düşünün diğeri ne güzel kumsal o ayarda bi isim düşünseniz?
Mavkumvoled Sengulkrgz her eleştirmeye gelinir ozman biraz dha herşey evet desem ailem kalmaz canım senin heveslerinile bile yorum gelse programı silersin😁😂
Sedalii Mavkumvoled isimleri çocuğunuzu düşünerek koyun derim buyudugunde bu isim ona sıkıntı yaratır mı ? Üzülerek soylüyorum ki ikiside kulağa hoş gelmiyo 🙄
Htctsbk Mavkumvoled ikisinde gol değil gerçekten anlamı güzeldir belki ama avizem gibi. Maviçemde daha farklı 😕
Mavkumvoled Memmedova ben frakkinfyasan okumadan yorum yapmisin sadece hayır gzel.degil diyenleremi yoksa bu n3 saçma komik isimler diyenleremi bi bak hayatim
Beyzan Rasev Rubab çalgı demek diye biliyorum sizi etkileyen bu mu oldu yoksa ismin anlamı konusunda yanlış mı bilgilerdirildiniz acaba
Mavkumvoled Gamzeemrmrt kızım ozman okuma burasi senim babanın yerimi isteyen herşeyi yazabilir açabilir gözünü kör et cik bakma hadi
Gamzeemrmrt Mavkumvoled he he canımm 😂. Bakarımda yorumda yaparım snden izin mi alcam neyse. Aman senle hıc ugrasamam