Nessozz babyhm0 ilk gebelikte 62 ile hamile kaldım 72 ile doğuma gittim. Bunda da 66 ile hamile kaldım 34 haftayız şuan 76 kiloyum hemen hemen aynı olur max 1 1,5 kilo daha alırım sanırım doğuma kadar
1ErkekkkAnnesi babyhm0 76 ile hamile kaldım 73 e düştüm doğum yapmadan önce 82 falandım sanırım doğum yaptım 24 gün önce 70.8 im şuan
beyzzsenturkkk babyhm0 kızımda 55le hamile kaldım 78le doğurdum hatta 80 diyebilirim 2. gebeliğimde şu an 66 ile hamile kalmıştım 60la devam ediyorum maalesef kilo verdim ilk defa boyum 175 olduğu için kilo sırıtmıyor ama dikkat etmem lazım
Havin49_ babyhm0 ilkinde 76 ile hamile kaldım 90 ile doğuma gittim şuankinde 87 ile hamile kaldım 20 haftalığım 7 kilo verdim 80 im şuan 100 olurum gibi çünkü ikiz bu sefer
Nessozz babyhm0 ilkinde 2 ayda hamile kaldığım kiloya dönmüştüm yeni bebek vs. şimdi daha çabuk bile gider malum bir de abla var evde 😀😀 gitmezse de sorun değil zamanla gider ya napalım can getiriyoruz dünyaya kolay mı 😀
1ErkekkkAnnesi babyhm0 evet doğum sonrası 6 gün hastanede kaldık o süreçte etkiledi tabi hamile kaldığım doğum kilomun altına düşmeye
Hnddmr babyhm0 evet özellikle ayak da ödem çok am baktığında hala 50 kg gibiyim karnımda çok küçük bebek 3200 kg 37 hafta