babyhm0 Kızlar ben 65 kilo ile hamile kaldım 11 haftalığız hala 65 im inşallah fazla kilo almam boyum 1.54 olduğu için kilom 70 lerde gibi duruyor 🥹🥹sizlerin kilosu nasıl kızlar
TKumsall babyhm0 ilkinde 37 kiloydum 65le doğuma girdim ikincide 40tim 55le girdim şu an 3e hamileyim 45le kaldım bakacağız
biranne__ babyhm0 40 kilo ile kaldım 55 ile doğuma girdim doğumdan sonra 48 e düştüm sonra bebeğimin 7. Ayında adetim başladı birden 40 a geri düştüm sağlık sorunları yüzünden
Briahll babyhm0 78 kilo hamile kaldım şuan 32+5 haftalık olduk 82 kiloyum doğumda kaç olurum bilmem 🥲
Briahll lol evet zaten biraz kilolu hamile kaldığım için fazla almamış olmam iyi oldu. Çok çabuk kilo alan biriyim 78 kg hamile kalınca 100 kilo doğuma giderim diye çok korkuyordum 😂
Duyguceren babyhm0 kızımda 58 le hamile kalmıştım 72 yle doğuma girmiştim 2. Ye 64 kg la kaldım bakalım bunda kaç olacağım
[silindi] papatya055_ daha kilolu kalmak herhalde fjsjjd bilemedim😂 hayır bir de geçen hafta 87ydim 1 kg vermişim bu hafta 😂😂😂
TKumsall babyhm0 ben normalde asla kilo alamayan bı insanim ama hamileyken dehşet şekilde kilo alıyorum doğumdan sonra da hemen geri gidiyo
ayseveysel babyhm0 evet bulantılardan hiçbirşey yiyemiyordum verdim kilo sonra bulantı ilacı kullanmaya başladım rahatladım biraz yiyebiliyorum ama henüz kilo almadım
Briahll babyhm0 inşallah öyle olur son aylarda çok hızlı alınıyor diyorlar son 1 buçuk 2 ayda 10 kilo birden gelmez inşallah 😂
zehrazeynep maşallah size ben iki gebelik yaşadım ikisinde de 20 kiloya yakın aldım ama doğumdan sonra hemen zayıfladım diyet falan yapmadan demekki benim ödemim oluyormuş kilo değil