Hnddmr babyhm0 evet özellikle ayak da ödem çok am baktığında hala 50 kg gibiyim karnımda çok küçük bebek 3200 kg 37 hafta
TKumsall babyhm0 ben normalde asla kilo alamayan bı insanim ama hamileyken dehşet şekilde kilo alıyorum doğumdan sonra da hemen geri gidiyo
KLORAKHANIM babyhm0 ilk gebeligimde 49 ile hamile kaldim 65 le doguma gittim, 2. 50 ile hamile kaldim suan 63 ama 37 Haftalik henüz ve boyum168 🤗 siz ne guzel hic kilo almamissiniz masallah 🪬
Nessozz babyhm0 ilkinde 2 ayda hamile kaldığım kiloya dönmüştüm yeni bebek vs. şimdi daha çabuk bile gider malum bir de abla var evde 😀😀 gitmezse de sorun değil zamanla gider ya napalım can getiriyoruz dünyaya kolay mı 😀
1ErkekkkAnnesi babyhm0 evet doğum sonrası 6 gün hastanede kaldık o süreçte etkiledi tabi hamile kaldığım doğum kilomun altına düşmeye
twokidsmom babyhm0 ilk gebeligimde 48 ile hamile kalıp 63 ile dogum yapmistim:) suan 29 haftaligim, 50 kilo ile hamile kaldim 58 kiloyum simdi.
Briahll lol evet zaten biraz kilolu hamile kaldığım için fazla almamış olmam iyi oldu. Çok çabuk kilo alan biriyim 78 kg hamile kalınca 100 kilo doğuma giderim diye çok korkuyordum 😂
Briahll babyhm0 inşallah öyle olur son aylarda çok hızlı alınıyor diyorlar son 1 buçuk 2 ayda 10 kilo birden gelmez inşallah 😂
Beybimelisa 61 ile kaldım 80 kilo ile doğuma gittim Doğumdan sonra 1 haftada 63 kilo oldum Ama emzirme sürecinde kilo aldım 68 oldum Çocuk 9 aylık oldu emmeyi bıraktı kendisi bende kilo almayı bıraktım 😂 hatta zayıfladım kendi kendime 66 oldum
kaya_kaya babyhm0 oğlumda 72 ile hamile kalıp 79 ile doğuma gitmiştim Şimdi de hamileyim daha kilo almadım o yüzden birşey diyemiyorum 🤣 13+3