juli_naz seniseviyorumallahim abla ben oluyorum 😁😁40 yasındayım ve burada başka yaşıtım yok sanırsam 😂
seniseviyorumallahim juli_naz oy maşallah 🥰 nasıl geçiyor hamilelik🥰 ya benim yaştan mıdır nedir çok bulantım oluyor 😃 artık yaşa bağlamaya başladım diğerlerinde bu kadar olmamıştı
Serivebebegi asenazeynep 23 yaşında oğlumu kucağıma aldım 28 yaşındayım iki ay sonra kızım bizimle olacak nasipse🌸💖✨😍
sevgibuse asenazeynep 24 yaşındayım 4 yaşında oglum var hamileyim martta da kızım olucak inşallah sağlıkla 🤍💕
juli_naz seniseviyorumallahim 😁😁😁ben bir tek unutkanlığı tasa bağlıyorum .. hamilelik iyi geçti ya ben burada okuyorum 20 yaşında olanlar daha çok isyan ediyor 😁🤣şaka şaka 🤣ama çok şükür sorunsuz geçti ,geri sayim başladı son 3 gün 🥰
Miniginannesiiii1111 asenazeynep 28 yaşındayim ikinci gebeliğim 5 yaşında oğlum var yarında ikinci sezeryan doğumum var Allah izin verirse Şükür Rabbime bundan geri koymasin Allah hepimizi sağ salim kavuştursun bebegimize zamanında vaktinde 🌼
asenazeynep Miniginannesiiii1111 Ağzınıza yüreğinize sağlık, rabbim herkesi birbirine sağlıkla kavuştursun. Evlatlarımızı bize, bizi de onlara bağışlasın. Doğumunuz da kolaylıkla sıkıntısız bir süreçle olsun bitsin inşallah🌸
ipekkurt simgeplbyk ikili tarama testi yaptırdın mı nerede yaptırdın biraz bilgilerini paylaşabilir misin rica etsem
asenazeynep ipekkurt Eğer şehir olarak sormuyorsanız ben devlet hastanesinde yaptırmıştım ikili tarama testini🌸
simgeplbyk ipekkurt daha yaptırmadım 11 ile 14 haftası arası içinde yaptırmak gerekiyormuş.Suan için Sultanbeyli Ersoy hastanesindeki Dr bedia hanımla yarın gorusucem aldığım bilgilere göre paylaşım yaparım bitanem 🙂