asenazeynep ipekkurt Eğer şehir olarak sormuyorsanız ben devlet hastanesinde yaptırmıştım ikili tarama testini🌸
asenazeynep Miniginannesiiii1111 Hayırlısıyla girip çıkın inşallah 🙏🏻 Ben bugün diye anlamıştım merak ettim sizi de ☺️🌸
Miniginannesiiii1111 asenazeynep Allah razı olsun yok yarın sabah saat 08:30 da girecem doğuma Allah izin verirse hepimiz inşallah sağ salim girip çıkalım ❤️❤️❤️
simgeplbyk ipekkurt daha yaptırmadım 11 ile 14 haftası arası içinde yaptırmak gerekiyormuş.Suan için Sultanbeyli Ersoy hastanesindeki Dr bedia hanımla yarın gorusucem aldığım bilgilere göre paylaşım yaparım bitanem 🙂
juli_naz seniseviyorumallahim 😁😁😁ben bir tek unutkanlığı tasa bağlıyorum .. hamilelik iyi geçti ya ben burada okuyorum 20 yaşında olanlar daha çok isyan ediyor 😁🤣şaka şaka 🤣ama çok şükür sorunsuz geçti ,geri sayim başladı son 3 gün 🥰
duygumfoca asenazeynep 34 yaşındayım 12 yaşında oğlum 10 yaşında kızım var şubat ayında 37 haftalık kızımızı kaybettik şuan 19 haftalık olduk oğluma hamileyim 🙏🏻
asenazeynep duygumfoca Başın sağ olsun canım benim, Rabbim oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏🏻🌸 Bütün evlatlarımıza sağlık şifa versin
asenazeynep 3babylovep Başın sağolsun canım benim, Rabbim kalan evlatlarına ve gelene sağlık şifa versin inşallah 🥹🌸
asenazeynep meliikke Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun, amin inşallah Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasın🥹🌸💓