asenazeynep Deleted33000 Allah bağışlasın, güzel bir şey Rabbim sohbetinizi daim etsin, insan kendinden birilerini bulunca ayrılmıyor ☺️🌸
asenazeynep Ozgemlym Hiç öyle hissetmeyin gayet siz de çıtırsınız, önemli olan rakamlar değil☺️🥳 Allah bağışlasın sağlıkla gelsin, böyle güzel sürprizlere can kurban🥹🥹❤️
asenazeynep Minik_04 Maşallah Allah bağışlasın🌸 Bu ağrılar bırakmıyor hiçbirimizi🥹 İkiniz de sağlıkla kavuşun birbirinize, dinlenmeye çalış canım benim🌸🙏🏻
Esraa00 asenazeynep 26 yaşındayım 4 kaybım oldu ama 5.gebeliğim sonunda kucağıma alabildim yavrumu 5 aylık oldu bile 😍😍
seniseviyorumallahim 36 yaşımdayım ve sanırım ablanız oluyorum yaşları görünce baya baya biz abla olarak kalmışız burda 😃😃 3. Gebeliğim inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı🥰
asenazeynep seniseviyorumallahim Hahaha olsun olsun insanın bilinçli tecrübeli ablalara da ihtiyacı oluyor😂🌸 Önemli olan kafaların tamamen uyuşması, yaş bahane. Bütün minikler sağlıkla gelsin inşallaahh☺️🌸💓
juli_naz seniseviyorumallahim abla ben oluyorum 😁😁40 yasındayım ve burada başka yaşıtım yok sanırsam 😂