Duygu_52 asenazeynep 26 yaşındayım 2.gebeliğim oğlumu 22 yaşında dünyaya getirdim 🌸şimdi 32 haftalık kızıma hamileyim
karayelll sevilayalp kaç haftalikti peki benim de yüksek 6 haftalık 10 bin çıktı ikiz olabilir denildi stresliyim salı gidicem nasipse görmek için ☺️
Minik_04 asenazeynep 25 yaşındayım 2. Gebeliğim 30 haftaligim bugun karnimin altinda ve sirtimda dolaşan bi ağrı var🥺
asenazeynep Minik_04 Maşallah Allah bağışlasın🌸 Bu ağrılar bırakmıyor hiçbirimizi🥹 İkiniz de sağlıkla kavuşun birbirinize, dinlenmeye çalış canım benim🌸🙏🏻
Ozgemlym asenazeynep yaş 35 yolun yarısı 😊 2. Kızıma hamileyim yorumlara bakınca kendimi yaşlı hisseettim herkes çıtır daha maşşallah baya geç kalmışım 2. Ye hoş süpriz bebek 🥰😍
asenazeynep Ozgemlym Hiç öyle hissetmeyin gayet siz de çıtırsınız, önemli olan rakamlar değil☺️🥳 Allah bağışlasın sağlıkla gelsin, böyle güzel sürprizlere can kurban🥹🥹❤️
Deleted33000 asenazeynep 33 yaşındayım 5 gebelik 3 çocukla yola devam ediyorum üçüncü bebeğim 4 aylık ama ben buradan gidemedim sevdiğim arkadaşlarım oldu bırakamıyorum
asenazeynep Deleted33000 Allah bağışlasın, güzel bir şey Rabbim sohbetinizi daim etsin, insan kendinden birilerini bulunca ayrılmıyor ☺️🌸