asenazeynep demirrleydi_ Herkes öyle diyor, hoş geriye dönüp bakınca daha dün aldık sanki haberi ama kaç ay oldu diyorum kendimce de işte 🥹🌸💓
demirrleydi_ asenazeynep evet bende öyle diyorum daha dün sabah saatlerinde hala karımdayken şuan kucağımda çok şükür elhamdülillah 🥰🥰🥺
minikmucizemm__ asenazeynep 26 yaşındayım ilk gebeliğim 35+2 haftalığız herşey şuan yolunda 🙏🏻 sağlıkla gelsin bebislerimiz
asenazeynep demirrleydi_ Çok şükür bin şüküür🥹Hareketlerini hissedince daha da sabırsızlık yükleniyor insana ama tabii önemli olam vaktinde sağlıkla gelmesi, benimki ilk tatlı heyecanlar🥹🌸
demirrleydi_ asenazeynep ilk heyecan bambaşka ama emin ol hepsi ayrı bir heyecanla geliyor dünyaya 😍 o hareketleri öyle mükemmel birşey ki totosunu hep kaburgam dayıyodu sen doğ bak bakalım nasıl vurucam totona diyodum
ayseveysel asenazeynep amin inşallah ,Rabbim hepimizin bebişlerini sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🥰
ipekkurt simgeplbyk ikili tarama testi yaptırdın mı nerede yaptırdın biraz bilgilerini paylaşabilir misin rica etsem
simgeplbyk asenazeynep amin İnşallah Kuzummm sağlıcakla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim hepimizin 🥹❤️
asenazeynep demirrleydi_ Yaa hahahah maşallah maşallaahhh rabbim her birine sağlık versin, güzel olmaz mı heyecanlar, insan biri doğmadan diğerinin heyecanına kapılabiliyor 🥹😍
Sarfaraz_17 asenazeynep 27 yaşındayım 4 gebeliğim bir düşük 2 sağ şimdide gebelik doğum ocakta herşey yolunda bugün alışverişler yapıldı 🥰☺️