Dezehs ne guzel buna oturup.sukur etmen gerek canim.benim kaynanni onemseme erkk kiz farketmio bak benim esimse oglan olcak bak gorursn dedi kasimda hamile kaldim ocak 1de kurtaj oldum Alparslan olck deyip duruyodu bnde ole deme saglikli olsnda ne olursa olsn de dedim belki ddm kaybtcz bsy olcak dedim kaynnmda bizim oglanin icine erkk doguyosa erkk olr demisti bnde onun demesiyle olmuyor Allah nasip ederse oluyor demistim oda diodi benim icimdends erkk gecio kayinpdre ikiz olck kiz olck ikisde diodu kendi kendilerne ne zmn orya gtsek sacma sapn bebek muhbbti oluyodu sonra basimiza bole bsy geldi kalbi durdu kimse suan sesini cikaramiyor cook pis bozarim cunki evli gorumcemin iki oglu vr ondn biri de bana komsulari sey demisti seninkide kiz olur degisiklik olur diodu oda sacma geldi mesela nie onn oglu var die benim ki kiz olsum demi snki milltm agzna gore oluyor kafalar basmiyor yani rabbim ne nasip ederse etsin yeterki saglikli versin eli ayagi duzgun olsun gerisi teneke yani salla gtsingogsumu gere gerede kizim olcak derim seni yerinde olsam..