Bebekim123 Arkadaşımın da 3 kızı var geçen eşi iki kızının elinden tutmuş gezdirmeye çıkmış eltisi diyormuş ki gördük eşini abisi de bende çok üzüldük oğlu yok ki elinden tutupta gezdirsin diyormuş😡 3.kızını gösterip bunu da seviyor mu eşin diyorlarmış zihniyete bakar mısın yaaaa 😡 dün arkadaşın anlattıkları karşısında dedim ki Allah’ım bu insanlar sana iman ettiklerini mi düşünüyor 😡 bu nasıl bir inanç görseler tesettürsüz diye bizi kafir ilan ederler 😡 ben inanın sürekli dua ediyorum herkese 🙏🏻
Kereminannesihtc Dezehs tabikiiiii. Oglum var elhamdulillah dunya tatlisi. Ama merak ediyorum bi cimcimem olsa nasil olur diye. Olmazsa da Rabbim bilir. Evlat ayrimi yapmiyoruz ki biz🙏
Bebekim123 @Dehezs n’aptın canım tugcesakir33 çok merak ediyorum arkadaşı canım inş.onun da gönlüne göre olur 🙏🏻💕
tugcesakir33 Bebekim123 vallaha ben de çok merak ediyorum çok iyi anlıyorum onu inş gönlündeki olur 🙏🏻
tugcesakir33 Dezehs canım üzülme önemli olan sağlıklı ya kulaklarını tıka dışarıya ben seni çok iyi anlıyorum sağlıkla gelsin minik prenses
Bebekim123 Dezehs ümidini asla kaybetme sana gönderdiğim duaları daima oku canım arkadaşın teyzesine kız demişler çok ızdırabını çekmiş dua etmiş ve doğuyor ki erkek😊 ve biz bazen hakikaten bilemiyoruz ama Allah bizim için en hayırlı olanı nasip ediyor üzülme nolur şuan ne hissediyorsun az çok tahmin edebiliyorum 😔
Cennetkokulumeleklerinannesi Dezehs 4.bebeğinmi canım benimde 3 kızım var 4.ye hamileyim rabbim bizim bilmediğimiz herşeyi bilir vardır bir bildiği
Bebekim123 Dezehs inş.yanılmıştır inş.🙏🏻Bunun için dua edeceğim canım bak hepimiz hamileyşz dua ederiz üzülme
Ervamm Dezehs benziyor demiş canm kesin bişey dememiş benim oğlumdada 4. Ayda kıza benziyo dedi 5. ayda erkek dedi doktor inşallah sanada öyle olur🙏🙏🙏
DenizKartas Dezehs bende 5 kız kardeşim iyiki de öyleyim süper Bi arkadaşlık babam annem cok laflar duydu üzdüler onları ama elalemin oğullarından hayırlı olduk rabbim kızlarını sana bağışlasın canm