2melekannesi Dezehs Rabbim gönlune gore verir insallah canim ben seni cok iyi anliyorum bnmde 2 kizim var 3 ncuye hamileyim her hastaneye gittigimde esimle kaynanm bir suru laf ediyor buda kizdir kesin diyolar
seyma281015 YALVARA YALVARA İSTENEN BELA Evli bir arkadaşım vardı. Çocukları olmuyordu, bunun için de ailece çok üzülüyorlardı, dualar adaklar yapıyorlardı. Çocuk olursa da illâ erkek evlat istiyorlardı. Ben başka şehre göç ettim. Seneler sonra köyüme ziyaret için geldim. Arkadaşımı aradım, hapiste dediler. Çok şaşırdım, o iyi bir insandı, hapse düşecek bir suç işlemez dedim. Doğru dediler, o yine öyledir ama, Allah düşman başına vermesin, bir oğlu var, yıkıp yakar, çalar çırpar. En son, oğlu şarap içmiş, kavga etmiş, birinin kanına girmiş, şehirden kaçmış. Ayırmak için kavgada babası da olduğundan yakalayıp hapse attılar. Çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim. Niye böyle hayret ettiğimi sordular; (O, erkek evlat için adaklar yapardı, gece gündüz Allahü teâlâya yalvarırdı, demek ki, bu belayı Allah’tan adaklarla yalvara yalvara istemiş) diye ona hayret ettim. Allah gönlünüzden geçeni değil, sizin için hayırlı olanı nasip etsin...
Dezehs seyma281015 bende onu istiyorjm canım ne kadar erkek istesemde rabbim biz bilmeyiz sen bilirsin diyorjm rabbim en hayirlisini versin
Ervazeynep Dezehs canım inşallah Rabbim gönlündekini verir sana.Benimde 3. Kızım oluyormuş , çok istedim oğlum olmasını, ama Rabbim vermedi, çok iyi anlıyorum seni
Dezehs Ervazeynep canim Allah sanada insallah bir mucize yapr ALLAH her iki cinsiyeti de nasip.eder insallah banada sanada herkse cok dua ediuorum once olmayana sonrda hepimize
Ervazeynep Dezehs Amin inşallah🤲İnan kendim için üzülmüyorum ama eşimin tarafı erkek bekliyordu, neden üzülüyorum bende anlamıyorum, içimden hep ağlamak geliyor
Dezehs Ervazeynep bende canim dunden beri ne haldeyim bi ben bi ALLAH bilir istemsizce gozumden yas geliyor 2 dgil 3 degil 5. Bebek son bebegimdi ama Allahtan umidimi asla kesmicem ALLAH cok buyuktur ol der ve olur kum feyekun
Bts Allahım herkesin gönlüne göre versin tabiki ama ne bazıların yazısını okudum kaynanam kız olcaksa ölsün vs dedi diyorsunuz ben gercekten cok üzlüyorum nasıl derler nasıl diyebiliyorlar evlat bu ya sen kimsin ne karısıyosun allahın işine bi cocuk olsun diye ne dua eden cabalayanlar var gercekten allahım herkese en hayırlısını versin🤲🏻
Dezehs Bts 3. Kizimda demisti t aylikken kanamam.oldu ben cinsiyetini daha ogrenmemistim kiz ise dussum birsey olmaz.demisti tabi ben kizdim sana ne oluyor kizda erkekte benim imsallah kizdirda.sagliklica buyusun dedjm dunden beri yzu asikti simdi yeni geldi konuştu ama ben.kknusmadim
Bts Dezehs Allahım mübarek günlerde gönlüne göre versin ama bunda da vardır bi hayır diceksin eğer cinsiyet belliyse de sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı evlatlarımız olsun inşallah 🤲🏻🙏🏻
Dezehs Bts amin inşallah vardir yabi bi hayr biz bilmeyiz belkide bilmeyerek hayirsizi isteriz ALLAH bilir hayirlisi neyse o olur