Dezehs Bebekim123 amin canım Allah her ikisini de tatmayi nasip etsin.diyorum vermesede cok.sukur derim kucagim bos degil o zaman kizlarimi dinime yirduma guzel evlatlar olarak yetistiririm insallah verene isyan etmek ne haddimize erkek olaada.inanki o.oglumu kizlarima saygili bir sekilde yetistiririm onu onlardan ustun gormem
Bebekim123 Dezehs sen bu düşüncede olduktan sonra Allah sana nasip etmez mi yaaa.. Ben dinimi ailemden öğrenmedim ailem o kadar dinine bağlı değildir ben tüm dinleri araştırdım ve hiç bir inançta İslamiyette ki kadar huzur bulamadım çünkü dua varya öyle büyük bir silah ki ben bunu tam olarak iman etmeyi öğrendiğim zaman anladım canım ve şimdi etrafımda ki herkese aynı şeyi söylüyorum sadece duanın gücüne İnan’ın 💕🤗 Allah gönlüne göre verecektir sen yeter ki hep bu düşüncede ol canım
Dezehs Gamzelikra tamam.canım icimden bu gunlerde kiz gibi gelmeye ama bellide olmaz bakalim ne.olursa cok.şükür
NrdnBalaban Dezehs inşallah Allah gönlünüze göre versin. Benim de iki kızım var ve 3 ye hamileyim erkek olsun diyemi yaptın diyolar çok moralim bozuk bıktım. Sağlıklı olsun aklı bütün olsun varsın buda kız olsun ne yapıcanız ya diyorum. Benden çok onlar düşünüyor ya😭😭
tugcesakir33 NrdnBalaban benım de iki kızım var 3 ye hamıleyim erkek verdi Rabbim gönlümden geçiyordu tabii ama illa erkek olsun diye çocuk yapmadım hep 3 çocuğum olsun isterdim şimdi de ooo sonunda erkegi tuturdunuz başka yapmazsın çocuk diyorlar gerçekten zihniyetleri bozuk ne diyelım cnm
Dezehs NrdnBalaban aynen canim benim kizlarda üst uste oldu herkes erkek bebk icin.demisti hatta 3. Kizim 5 aylikken kanamam olmustu cimsiyetini sormamistim kaynanam kiz ise dussun erkekise.inşallah yasar.demisti hic unutmam ben. Neyin.derdine dusmustum o neyin hatta ilk kizimda cinsiyeti belliydi 6 haftalikti herkeste biliyordu kiz diye benim.tansiyonum hep.düşüktür ve cok ayakta dursam baygınlık geciriyorum hastanede sıra beklerken bayilmisim uyandigimda serum takilmisti kaynanam eltilerim demisti kiz.diye bayilmis boyle bir dusunce ben ve onlar 2.aydir biliyordu.kiz oldugunu bile yine.Oyle demislerdi hatta ilk.cocugumdu
Gamzelikra tugcesakir33 kiskanc insan laflari takma bile catliyolar ondan oyle diyolardir ne fena insanlar ya
Dezehs tugcesakir33 hic sormayin benim.etrafimdakilerde oyle hatta ALLAH biliyor ben en fazla iki cocuk.düşünüyordum hatta.cok buyuk konusuyordum tabi ALLAH bilir biz bilmeyizrabbim gonlumdekini verir insallah dualarinizi eksik etmeyin
Gamzelikra Dezehs allah bu zihniyetteki insanlari bildigi gibi yapsin allahla gorusmemi yapiyomusunuz siparis ustunemi evlat cinsiyeti oluyormus tovbe allahim Ya ne adiler benim Esimin tarafida boyle daha simdiden erkek olsun demeye basladilar 2 gebeligim
tugcesakir33 Gamzelikra takmıyorum artık cnm insanın dengesini bozuyorlar iyi ki kızlarım var ne kadar şanslıyım bir kızım 11 bir kızım 3 yaşında ben 28 yazındayım erken anne oldum hep 3 çocuğum olsun istedim rabbim erkek evlat da verdi hatta eşim cinsiyet ogrenemeye gittiğimizde kız olsun istiyordu kızlarrina çok düşkün hepsi evlat ama bazi ınsanlar daki düşünceyi anlayamıyorum
tugcesakir33 Dezehs canım rabbim gönlündekini nasip etsin inşaşşah dualarım seninle sende canını sıkma boşver insanları
Dezehs Gamzelikra oyleler canim Allah biliyor en.hayirlisini onlarinda.erkek çocukları var ama kizlarini daha seviyorlar.ogullarini.sevemzler sadece olsun.diyorlar
Ervamm Dezehs Bende dua edicem senin için Allah önce sağlıklı sıhhatli hayırlı bir erkek evlat nasip etsin canm 🙏🙏🙏
tugcesakir33 Dezehs aynen öyle haklısın cnm bnm inş gönlündeki nasip olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Haberlerini beklıyorum
Bebekim123 @Dehezs n’aptın canım tugcesakir33 çok merak ediyorum arkadaşı canım inş.onun da gönlüne göre olur 🙏🏻💕
Bebekim123 Dezehs normal canım ya anlayabiliyorum Allah sonucunu öğrendiğinde de daha da mutlu etsin seni inş😍💕🤗