akpnr21 Bende bat 10 Kasım en son 22 sini değerlendirdim sonra hasta oldum Halim kalmadı umarım tutmuştur
mnearkn Zs3450 benimde bat 7 kasım yumurtlama takip ettim üç gün boyunca üst üste değerlendirdim o günleri doktor yumurta çatlamış dedi ultrasonla baktı bakalım hayırlısı eylük 15 te hsg çekildim geçen ay olmadı bu ay inşallah olur
Ftmn123- Sss1947 Benimde bat 8 Kasımda fakat test yaptım 26 Ekim’de silik çizgi çıktı day’s doctor erken gebelik testi ilk 15 dakikada çıktı
Sss1947 Ftmn123- ya evet görünüyor 🌸 benimde 10 benimde içimde bi his test yap diyor ama biraz daha beklicemmm
shawty8876 Zs3450 benimde bat 9-10 yumurtlama tedavisi yaptım bu ay ilk deneyişim letu kullanıp bakalım sonucu bekleyeceğizz 😇😇
Deletedmom_878 Benimde bat 8 9 bakalım hayırlısı inşallah olur yumurtlamanız yaklaşık adetten kaç gün sonra oluyor acaba
Sss1947 Deletedmom_878 benim değişiyor adetim kısa sürerse daha kısa sürede catlıyor bu ay uygulama 26 sı falan demişti ben 20 inde sanki yumurtladım gibi hissediyorum 20 sinide değerlendirdik dünde değerlendirdim
gulsahh52 Sss1947 canım merhaba bat ımız aynı gündü bende atayım sana dedim benlm bu sekılde oldu 
Sss1947 gulsahh52 doğrudur canım ya benimde uygulama bu şekilde gösterdi ben 20 sinde yumurtladıgımı düşünüyorum akıntım ağrım falan hep o zamandı suan hiç bir akıntım falan yok dünde değerlendirdim ama bilmiyorum tabi adetim 4 gün sürdü sizin ne kadar sürmüştü
Byn1998 gulsahh52 benimde sanırım 25 26 çatlama bende akıntı ile takip ettim 19 21 24 26 29 değerlendirdim bakalım inşallah gebelik olur ovilasyon yapmadım bu ay elenatal 1 kullanıyorum şuan ara ara kasık sancısı öksürünce ağrı karnımada sancı giriyor akıntı 0
Sss1947 gulsahh52 benim bu ay neredeyse 3 gün sürdü lekelenmeyi saymazsak tam 3 bi günde lekelenme 4 normalde hep 7 sürerdi benimde
Sss1947 gulsahh52 yok gitmedim ilk kez böyle oldu bu ayda bu şekilde olursa giderim bi herhalde hiç vaktim olmadı doktora gitmek için
mvlgnlr Yumurtlamadan 7 gün sonra elimde test var niye ovalasyon testi yaptım böyle çıktı normal mi böyle çıkması