Zs3450 Selam kızlar Biliyorum çok erken yumurtlama zamanındayız ama beraber bekleyelim süreci neler yapıyorsunuz nasıl gıdıyor bu ay çok umutluyum kafama takmıyorum sadece olcak dıye ilerliyorum beslenmeme dikkat ediyorum bakalım nasip 🌸
AdaKaranfili Zs3450 Bat 8 kasim. Ama insallah onumuzdeki aya degerlendircem. Bu ay istemedim. Burclardan dolayi ☺️.
Zs3450 Dilsad bende yumurtlama erken oldu gıbı hıssettım akıntım oldu 2 gün önce degelrendırdım bır kaç gün daha degerlendırıcez bakalım nasip
Ftmn123- Sss1947 Benimde bat 8 Kasımda fakat test yaptım 26 Ekim’de silik çizgi çıktı day’s doctor erken gebelik testi ilk 15 dakikada çıktı
gulsahh52 Bat 10 , bugün yumurtlama günü mü buldum geçen ay ile aynı gün oldu çok şükür bekliyoruz artık
gulsahh52 Sss1947 evet reglden itibaren 11. Günüm bugün , pik yakaladım geçen ay da aynı sekılde 11. Gun olmuştu aslında tedırgındım düzensizlik olur diye geçen ay kimyasaldan dolayı çok kanamam olmuştu çünkü
Sss1947 gulsahh52 Hım benimde bat 10 ben 20 sinde yumurtladım uygulama 27 si gösteriyordu da merak ettim o yüzden 🌸
gulsahh52 gulsahh52 Sss1947 birde uygulama herkes için doğru değildir herkesin dönemi farklı orada ki gün ortalama bi gün sadece testle takip edebilirsin istersen
Sss1947 gulsahh52 evet uygulamaya göre takip ediyordum ama belirtilerim doğrultusunda erken yumurtladığımı farkettim
gulsahh52 Sss1947 canım merhaba bat ımız aynı gündü bende atayım sana dedim benlm bu sekılde oldu