beyazzlale samaa_ evet birtek onda gozukuyor gercektede varla yok arasi gibi ayin 1 de olmam gerekiyordu
dalyaluna35 Bat 21 kasim kizlar takvimde 7 kasim gözüküyordu 1 dolu 1 bos seklinde gidiyorduk bugun gunumuz degildi normalde, pik mi olmuş?
gulhanarslan dalyaluna35 takvimler tahmini bi tarih gosteriyo net sonucu vermez genelde o yüzden çok güvenilir olmuyo takvime göre 3 gün erken yumurtluyosun reglinde eğer gebe kalmazsan 3 gün önce gelir büyük ihtimalle
gulhanarslan samaa_ alakasız ama midem bulaniyo suan insan vücudu ne garip ya bi dur kardeşim daha bişey olmadı ne bulantısı bu 😂😂
dalyaluna35 gulhanarslan cok tesekkur ederimm biraz da stresliyim kurtajdan sonra ilk denememiz umarim herkes hayırlısıyla guzel haberi alir saglikli kolay bir gebelik geçirir 🙏
samaa_ gulhanarslan 🥺insan psikolojisi iste boyle. yaa benim vitamin degerlerim duzensiz hamile kalirsam zor gecer diye cok korkuyorum
gulhanarslan dalyaluna35 rica ederim bebeğim umarım güzel haberler alırız hepimiz stres yapmamaya çalış o da çok etkiliyo❣️
samaa_ gulhanarslan demirim az, gastritim var, trioidim var(t3,t4 normal, anti tpo, anti tg yuksek, tsh 2.59) asiri zayifim 🤣say say bitmez