samaa_ gulhanarslan demirim az, gastritim var, trioidim var(t3,t4 normal, anti tpo, anti tg yuksek, tsh 2.59) asiri zayifim 🤣say say bitmez
gulhanarslan samaa_ her şey olacağına varirrrr sen takma kafana güzel düşün güzel olsun sakın olumsuza sartlama kendini 😂
topcukb bat 13 kasım bekliyorum inşallh gebe kalırım. gögüs ağrım var bide sırt ağrım var ara arada kasık ağrım
Tugba553 fasulyetanesiii ben 12 aydır deniyorum bir oğlum var o hemen oldu ama bu sefer baya uğraştırdı 😞
Serappppph Benim ovulasyonum bu şekilde kızlar bana göre dün pikti çünkü geçen ayda aynı böyle oldu bugün yine yapacağım bakalım tekrar siliklesmis mi çatlama olmuş mu
Serappppph samaa_ pikmis canım dün bugün tekrar siliklesmeye basladi çünkü gecen ayda öyle olmustu benim yumurtladigimi hissediyorum kasık ağrım ve akıntım var
London2334 samaa_ evet canım aynıyız ara sıra giren batmalar oluyor bu ay kafama çokda takmıyorum açıkçası önümüzdeki ay klomen başlayacağım yinede gerek kalmaz inşallah 💐
samaa_ Serappppph akintin ve agrin varsa yumurta o zaman catlamis sen bugunu de degerlendir catlaman bugunse
Serappppph samaa_ tamam canım foto ekleyebilirsem atacagim yeni guncellemeden sonra bi acayip olmus ne birisinin attigi aciliyor ne ben atabiliyorum foto
Serappppph samaa_ 3 Kasımda iki cizgide fotodan kaynakli daha açık renk cikmis ama iki cizginin de yogunlugu nerdeyse ayni
samaa_ Serappppph ayni saatlerde yapiyorsundur umarim farkli saatlerde yapinca yanilta biliyor. Ama evet catlamis artik🤭dun catlamis. Dunu degerlendirdin mi?
Serappppph samaa_ evet hep ayni saatte yapıyorum canım degerledirdim 2 gundur bugunde degerlendirmeye calisacagim insallah
samaa_ Serappppph ben ama catlama gununu degerlendirmedim malesef sadece pik 2 gunu degerlendirdim bakalim hepimiz icin hayirlisi olur insallah🥺🥰