hou gulhanarslan sabah geçti artık çıktım evden anca akşam 5 gibi geçerim eve. Yarın sabah mı yapayım zaten çıkmazsa ordan dönmez daha demi🙄
hou Tugba553 ya ben sormuştum sonucu üzüldüm senin için de bu ne böyle sabah sabah negatifler sürekli 🥹🥹
hou Tugba553 canım benim vardır elbet vakti zamanı üzülme stres çok etkiliyor diyorlar. Doktora göründün mü
umransag hou ben bugün test yapmaya karar verdim canım gidip eczaneden alıp geleceğim biraz sonra yapacağım dört gün var adetime varsa çıkar diye düşünüyorum kasıklarım da hafif batma var akıntım az var devam ediyor ayaklarım soğuk belirtilerim bu kadar
Bsrb umransag benim sat 22 Ekim bat 21 i senin benzer belirtilerin bende de var kasık ağrısı çekilme aşırı uyku hali göğsüm bi ağrıyor gibi sonra geçiyor akıntı da değişken bilemedim yarın sabah mı yapsam diyorum bende ?
hou umransag offf benim ne batma var ne akıntı ne bir şey hiç umudum yok niye olmuyor onu da bilmiyorum 🥹 hadi bakalım ya inşallah güzel sonuçlar çıkar yapar yapmaz yaz bana da merak ederim🥰🫠
umransag Bsrb ayıptır söylemesi canım iççamaşırımın kenar çizgileri çok rahatsız ediyormuş hissi var gece bu yüzden yatamadım
Bsrb umransag inşallah gebeliktir bende bacağımı karnıma çekmiştim uyurken ağrısına uyandım başka bişeyden değildir inşallah 🥹
umransag Bsrb ben test yaptım ama negatif çıktı adete dört gün var bekleyeceğim adet olursam da diğer ay bakarım artık ne yapayım🤦🏻♀️
Tugba553 hou öyle tabi hepimiz için hayırlısı inşallah 🫠benim bir oğlum var o kardeş çok istiyor birazda onun için stres oluyorum doktorada gittim herhangi bir sorun görmedi 6 ay daha dene olmazsa tekrar gel demişti
Bsrb hou ilk gebelikte pek anlaşılmıyor diyorlar belirtilerde regl öncesine benzer olunca inşallah isteyen herkese nasip olur
umransag hou biraz önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi negatif halen kasığımda batma var beyaz akıntı da var biraz değişik anlamadım yani on gün daha test falan yapmam büyük ihtimalle de adet olurum zaten belirtiler yanıltıyor maalesef
hou Bsrb kuzum benim 2. Olacak inşallah olursa kızım var 4 yaşında o bende artık 34 oluyorum o yüzden yaş ilerlemeden daha fazla 2. Olsun istedim çok ama 8 9 ay oldu olmuyor🙄 ilk kızımda 2 ya da 3. Ayda hamile kalmıştım 🥹
Bsrb umransag bazen bat geçince bile silik olabiliyor testler inşallah vardır bakalım regl gecikmesini beklemek en iyisi ama insan heyecanlanıyor 🙁
hou umransag ben de yaptım canım benim de 4 5 gün var ama olsa çok silik bile olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden umudum kalmadı🥹 kısmet değilmiş
hou Tugba553 benim de bşr kızım var rabbim onları bağışlasın inşallah 🙏 benim kızımda kardeş istiyor isimlerini bile hazırladı yaşımda geçiyor ben de ondan korkuyorum aslında 🥹🥹
hou Bsrb teşekkür ederim canım amin. Çok üzüldüm gerçekten rabbim tez zaman da sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah 🙏🌼