gulhanarslan dalyaluna35 bat bugün aşkım ctesi awox yapmıştım akşam o da negatifti zaten döneceğini sanmiyorum :(
hou umransag yok ya keşke olsa ama unutlanmayayım diye tek bir belirti yok sadece göğüslerim şiş ağırıyor ama o ben de adetten hep 8 10 gün önce başlar zaten🥹
dalyaluna35 gulhanarslan 😔 demek ki hayirli degilmis kuzum bu ay bizim icin… bi an once adet olalım da bitsin deneyelim yeni aya 🥹
gulhanarslan dalyaluna35 evet ya zaten bu ay kontrolüm var tiroidden TSH seviyesi uygun mu diye soracaktim bebek planladigimi soyliycektim ona göre duzenlesin ilacı vitaminlerime falan baksın diye
umransag hou ben bugün test yapmaya karar verdim canım gidip eczaneden alıp geleceğim biraz sonra yapacağım dört gün var adetime varsa çıkar diye düşünüyorum kasıklarım da hafif batma var akıntım az var devam ediyor ayaklarım soğuk belirtilerim bu kadar
hou @dalyaluna35 @gulhanarslan kızlarrr üzdü bu haber beni🥹 sağlık olsun gelecek ay inşallah vakti zamanıdır güzel haberler alırız🫠 @gulhanarslan bacısı o paketten bir tane de benim için yak teneffüste ben de sizin için yakacam bir tane 🤣
hou @dalyaluna35 @gulhanarslan ben bugün yapmayayım diyorum bat 21 22 ya erken mi yoksa varsa az da olsa çıkarmı awoxta bilemedim ya stresten başım ağırıyor
dalyaluna35 hou kuzum sabah ilk idrar en sagliklisi bugun gecti artik yapmak istersen sabah yap daha guvenilir
hou gulhanarslan sabah geçti artık çıktım evden anca akşam 5 gibi geçerim eve. Yarın sabah mı yapayım zaten çıkmazsa ordan dönmez daha demi🙄
hou Tugba553 ya ben sormuştum sonucu üzüldüm senin için de bu ne böyle sabah sabah negatifler sürekli 🥹🥹