hou dalyaluna35 inşallah kuzum ya yaptım aşağı attım bak koca bir negatif ovülasyon takip ettim o günleride değerlendirdim ama tutmamış demek🥹
dalyaluna35 hou kuzum sabah ilk idrar en sagliklisi bugun gecti artik yapmak istersen sabah yap daha guvenilir
hou tabi li dayanamadım yaptım koca bir negatif burdan dönmez awox çok hassas diyorlar azıcık bile olsa bir şey çıkardı🙄🥹
dalyaluna35 hou biz de ovulasyon testiyle gittik tutmadi demek ki bu ay hayirli degilmis kuzum önümüzdeki aya artik umudu kaybetmek yok 🥲🥹
hou Bsrb teşekkür ederim canım amin. Çok üzüldüm gerçekten rabbim tez zaman da sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah 🙏🌼
hou Tugba553 benim de bşr kızım var rabbim onları bağışlasın inşallah 🙏 benim kızımda kardeş istiyor isimlerini bile hazırladı yaşımda geçiyor ben de ondan korkuyorum aslında 🥹🥹
hou umransag ben de yaptım canım benim de 4 5 gün var ama olsa çok silik bile olsa çıkardı diye düşünüyorum o yüzden umudum kalmadı🥹 kısmet değilmiş
dalyaluna35 hou akışına bırakın ama umudunuzu kaybetmeyin sagliksiz gebelik olacağına hic tutmaması daha iyi vardir bir hayir belki de sagliksiz olacakti oyle düşün 🥹
hou dalyaluna35 doğru diyorsun kuzum napalm kısmetten öte yol yok. Ben bu ay takmıcam(aklından hiç çıkarmad) 🤣🤣