SuEr_Tu1512 demirrleydi_ Oyy kuzummm sende mi doğurdunn🥹 Benim bebiş doğunca, ağrıdan sızıdan, onun yanına gidip gelmekten buraları unutmuşum🙁 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙏❤️
demirrleydi_ SuEr_Tu1512 Allah razı olsun kuşum evet aniden alınan bir kararla benide doğuma aldılar 🥰 sen nasılsın minnoşun nasıl
demirrleydi_ Fatma_furkan1996 çok çok teşekkür ederim canım benim 🥰 inan hepinizde benim duamdaydınız çok şükür annem geldi yanımda şuan bebişim yanımda 🥰
Fatma_furkan1996 demirrleydi_ gözünaydın canım çok sevindim annenin gelmesine en kısa zamanda toparlanırsın inşallah
demirrleydi_ Baklavaseverim teşekkür ederim inan bende beklemiyordum önce bugün olmaz dediler sonra hadi doğuma dediler yaklaşık 3 saat doğumda kaldım zor geçti 🥺
demirrleydi_ [silindi] bebiş çok şükür iyi emzirdim uyuyo şuan benim çok fazla ağrım var ameliyat çok zor geçti rahim toparlanmıyodu yaklaşık 2 saat kaldım doğumda kan baya kaybettim şuan çıplak bir şekilde yatakta uzanıyorum 🥺🥺
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna doğurdum saat 3 e yakın bebek çıktı bende 6 ya yakında ben çıktım zor oldu doğumum hala yatakta çıplak uzanıyorum
SuEr_Tu1512 demirrleydi_ Minnoş küvezde hâlâ 2,3 saatte bir emzirip geliyorum, altını falan alıyorum, uyuyunca bırakıyorum 🥹 İnşallah tez zamanda yanıma çıkar 🙏
[silindi] demirrleydi_ yaaaaa çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin 🦋 Toparlarsın merak etme ama dikkat et kendine
atesvesu demirrleydi_ canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda agrini sancini dindirsin kan sulandırıcı kullanıyor muydun