ikiprensesannesi___ demirrleydi_ Allâh sağlıkla analı babalı büyütsün sana da geçmiş olsun inşallah bian önce toparlarsın darısı bizlerin başına 🥰
meteniinannesi demirrleydi_ Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah🥰 plasenta problemimi vardı çok kan kaybetmenizin sebebi nedir?
demirrleydi_ meteniinannesi Allah razı olsun 🥰 hayır rahimi dikemiyolardı biz bir yerden dikiyoruz başka yerden kopuyor diyolardı kaldım baya doğumda
atesvesu demirrleydi_ canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda agrini sancini dindirsin kan sulandırıcı kullanıyor muydun
Fatma_furkan1996 demirrleydi_ gözünaydın canım çok sevindim annenin gelmesine en kısa zamanda toparlanırsın inşallah
demirrleydi_ Fatma_furkan1996 inşAllah canım bakalım ne kadar sürecek iyileşme evresi annem çok kalmiycakben fazla 10 gün estetik dikişim yok normal dikişim var ağrı yapıyor
SuEr_Tu1512 demirrleydi_ Minnoş küvezde hâlâ 2,3 saatte bir emzirip geliyorum, altını falan alıyorum, uyuyunca bırakıyorum 🥹 İnşallah tez zamanda yanıma çıkar 🙏