Beyzanrdmrci Kızlar sancılarım çok sık devam edince hastaneye geldim düzenli ve yüksek çıkıyor yatış verecekler büyük ihtimalle doğum olacak daha 36 anca doluyor 35+6 bugün. Dua edin lütfen hayırlısıyla kızımla beraber sağlıkla atlatalım
Merveeeeeee01 Beyzanrdmrci inşallah kuzum korkma yinede iyi haftası, 34 vs doğum yapanlar var daha erken yapanlar var o yüzden yinede iyi öyle düşün dualarım seninle 🙏🙏
sinem98 Bizde şu an 36+1 iz. 6 kasımda 38+0 oluyor. Sanırım 10 kasım-14 kasım arası olacak gibi duruyor sezaryen olursa
esmaa535353 Tubita benim plesenta akreata teshisim olduğu için doktorum 20 gün erken alicak yani çocuğun plesentasi bana yapışık buda biraz riskli olabiliyormuş 3 kişiden kan istedi o sebebten 20 gün kadar erken alicak normalde 29 Kasım 40 haftam oluyor ama 37+3te alicak beni
nur97 Merveeeeeee01 36+1im. Forumda 20 kasım 40 hafta gösteriyor bakalım ne zaman gelecek pamuk oglum ve bu hafta cook zorlanmaya basladım bebegin kafası catıya yerlesmis agrı yapıyor bana umarm hepimiz icin kolay dogum olur
sinem98 nur97 vallahi hala beklemedeyiz. Doktor çayı muayenesi yapacak biraz zor görünüyor şimdiden dedi kafa kemiği büyük dedi. Bakalım ne diyecek haftaya cuma kontrolümüz var. Siz peki?
nur97 sinem98 benim içinde haftaya bir bakalım ne durumda alttan musyne yapacagım dedi. Benim ilk dogumum normal oldugu icin bunu da öyle istiyorum ogluma da bakmak acısından kimseye bırakamam uzun süre
EsoMom_ Merveeeeeee01 12 den sonra 35+0 oluyorum önümüzdeki cuma gün verecek doktorumuz bakalım skskckfkc