nur97 sinem98 benim içinde haftaya bir bakalım ne durumda alttan musyne yapacagım dedi. Benim ilk dogumum normal oldugu icin bunu da öyle istiyorum ogluma da bakmak acısından kimseye bırakamam uzun süre
sinem98 nur97 inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız. Bende haftaya muayene olacağım alttan. Korkuyorum ilk benimde
nur97 sinem98 bence korkulacak bir şey değildir ya ilk seferinde bnmkini anlamamıştım bile dra da baglı olabilir tabi burda da okudugum cogu bosuna korkmusum gibi yorumlardı
Garfield Şuan 35+3 ikinci gebeliğim ilki sezaryendi bu da öyle olacak , doktoruma ikinci de kaçıncı haftada alıyorsunuz dedim 39+0 u bekliyorum dedi 20 kasım a alırım dedi
Nurussemss 35+1 im ben de , 34+2 de gittiğimde kafa 38 , vucud 36 idi en son , 33.hafta da sancım çıktı diye ciğer geliştirici vurdular 3 tane , 1 gece hastanede yattım bakalım artık ne zman geleceği sürpriz, inşaallah sıkıntı çıkmasa 37 de alırız dedi.
Eres26 almirmomy ben yarın kontrole gidicem 39+3 3 kasımda dünyaya gelsin diyeceğim bakalım doktor ne diyecek Siz 4 kasımda kaç haftalık olacaksınız
Eres26 almirmomy iyiydim bugüne kadar ama suan karnımın alt kısmına sancı geliyor Gece kalkıp hastaneye gitmem umarım sabah kontrolüm var zaten gidecektim