mehmetsaki Merveeeeeee01 sezeryan olacağım için Kasım’ın ortalarına doğru inşallah ama daha doktorla konuşmadım bakalım en hayırlısı ve sağlıklı olanı nasip olsun 🤲🤲🤲🤲
esmaa535353 happyjelibon06 benim üçüncü gebeliğim plesenta akreata teshisim olduğu için 20 gün kadar erken aliyor
Beyzanrdmrci Merveeeeeee01 Geçmiyordu zaten çok kısa süreli ve hafifti ama 6 dkda bir olunca biraz endişelendim sabah karşı süresi biraz uzamaya düzensiz olmaya başladı o nedenle gitmedim hastaneye Merveeeeeee01 35+6 bugün
Merveeeeeee01 esmaa535353 benim de öyle eşimle tartışmamaya bile özen gösteriyorum çünkü kafam herşeyde son günler ya 😏
Merveeeeeee01 Beyzanrdmrci yine olursa git hastaneye bari yada doktoruna yaz ki fikrin olsun ne olacağı belli olmaz
Beyzanrdmrci Merveeeeeee01 Takipteyim bakalım devlete gidiyorum doktorumla öyle bir iletişimimiz yok ama öyle olursa acile giderim direkt
DogaLina_ esmaa535353 🫨 siz tarihten yada haftanizdan eminmisiniz yaa 🙈🙈 bende 35+3 um 11 kasim haftasi aliriz dedi doktorum. Ama bu durumda benimki 11 inden one gelmeli 🤣 birimizde hata var 🤣🤣🤣