EsoMom_ visnelicheescake kız gezmek kadar güzel bişey var mı skskskssksk ben seviyorum gezmeyi yaaa 😀😀😀 şimdi evde durdukça kafayı yiyorum 😀😀
visnelicheescake EsoMom_ Çocukla en fazla nereye gidebilirim ki burada hep bildiğim yerler o yüzden hiç gezmek gelmiyor içimden 😂
Ayfer_alkc EsoMom_ bilmiyorum ama bebek geriden geldiği için takip yapılıyor duruma göre bakacağız dedi
EsoMom_ visnelicheescake burdan konuşuyorum ama çocuk doğduktan sonra nasıl olur bende bilmiyorum 😀😀😀😀
EsoMom_ Annesii66 insan sürekli gidip görmek istiyor resmen ya 😀 bende yarın gidicem görücem oğlusumu🥰🥰 asıl 30. Haftadan sonra duruyor zaman gitmiyor resmen
Annesii66 EsoMom_ maşallah sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallah ☺️🩷 ilk kızımda çok çabuk geçmişti sanki zaman 🥲🫠
EsoMom_ kizinaasikanne benimde ikinci gebeliğim ama hamilelik nedir bunda öğrendim sağolsun canım oğlum😀😀😀😀
kizinaasikanne EsoMom_ ahhahha bende aynı düşüncedeyim 😂😂😂 kızımda bir şey yokken oğlan baştan beri çok zorladı 😂😂😂
visnelicheescake EsoMom_ sjsjjs huniler kafamızda uzun ip belimizde biz gideriz bakırköye hey bakırköye 😂😂
EsoMom_ kizinaasikanne bi de bi tekmeleri var aşkım oğlum diye bagırasım geliyor ama aşktan değil acıdan 😀😀😀😀
EsoMom_ visnelicheescake hhaahahahahaha Bakırköy olmasın skskskd deli değiliz sksksksk Kış olması sıkıntı biraz ya gezme açısından :)
EsoMom_ visnelicheescake Hahahaha biz zaten kafayı yemişiz sksksk Bakalım kucaklarımıza alalım da 😀😀😀 Gezmeyi sonra da düşünürüz sksmsmdkd