EsoMom_ visnelicheescake Hahahaha biz zaten kafayı yemişiz sksksk Bakalım kucaklarımıza alalım da 😀😀😀 Gezmeyi sonra da düşünürüz sksmsmdkd
Hizliveofkeli Cumartesi görüş günü ama dün ve bugün baya sancım var bakalım yarını da atlatabilecek miyiz
Hizliveofkeli EsoMom_ 37+1 olduk şimdi. Bi duşa girdim rahatladım biraz azaldı. Korktum geliyor diye.
kizinaasikanne EsoMom_ 😂😂😂 dur pozitif olalım inşallah kızımın hamileliğinden daha güzel ve rahat bi hamilelik yaşarım 🤲🏻
EsoMom_ Hizliveofkeli kız sıkıntılı ben bile bazen kötü oluyorum duşa giriyorum duşa hirince daha kötü ediyor beni :) bebeklerin içine belli olmaz valla 😀😀😀
Ayfer_alkc EsoMom_ bilmiyorum ama bebek geriden geldiği için takip yapılıyor duruma göre bakacağız dedi
Hizliveofkeli EsoMom_ yok canım ben duşa girince bi tık rahatlıyorum azalıyor sancılarım. Ya benim bugün doğurmamam lazım 😬 dua edin yarına kadar dayansın 😂😂 tabi sağlıkla gelsin de 🥰
Ayfer_alkc EsoMom_ aynen çok şükür doktor sıkıntı olacak kadar geride demedi. Bakalım inşallah doktora gideceğiz bugün artık neler diyecek bekliyorum.
EsoMom_ Hizliveofkeli kız biz doğuralım diye bakıyoruz seni doğurmamam lazım diyoooon sksekekekdkkfkffj
Hizliveofkeli EsoMom_ ahaha gününde gelsin ya ☺️ 37+1im daha. Bi de bugün sevmediğim birinin doğum günü aynı güne denk gelmesinler ahasghsha 😂
kizinaasikanne EsoMom_ 😂😂😂😂 aynıyız o zaman 😂 kızım olmasına rağmen yaramaz oğlum olucak bakalım nasıl olucak 😂😂😂