EsoMom_ visnelicheescake bulantıdan değil ya kaburga ağrısından gögüs altım çok acıyor ve ne uzanabiliyorum ne de yatabiliyorum sürekli dönmek zorundayım 😀😀😀
havakcdl-48 34 den merhabalar bizim ki sezeryan olacağı kesin oldugu için bugün günü aldık 25.11 bir aksilik olmazsa inşallah
EsoMom_ havakcdl-48 aaaa tam şafak sayabilirsin artık 😀😀😀 benim doktorum 36 yı bekliyor gün için ya da 34+6 oluyorum yarın belki yarın verir beklemedeyiz :)
EsoMom_ visnelicheescake ahhhh ahhh bu haftakilere özenirdim ilk zamanlar ama en güzeli 2. Trimezter 32. Haftadan sonrası baya sıkıntıııı😀😀😀😀😀😀 bacım günler durdu geçmiyor sksksk
DogaLina_ EsoMom_ benim icin en guzeli buyuk kizimda 16 kasim dogumlu :) ikiside hemen hemen ayni tarihlere denk gelicekk 🫠
EsoMom_ DogaLina_ ayyyy ne güzel 🥰🥰🥰 benim 11 kasımda erkek kardeşimin doğum günü kuzenlerimde biri 10 Kasım diğeri 12 Kasım bende o yüzden 8 Kasım olsun istiyorum sksksksk
kizinaasikanne EsoMom_ 8 kasım detaylıya gidicem şimdilik bana bi zararı yok ama 3. Dönemde bende panda gibi olucam 😂😂😂
EsoMom_ kizinaasikanne hemen olmuyorsun kız şuanların tadını iyi çıkar valllaaaaa 32 33 den sonra başlıyor :)
ESLEM16 EsoMom_ 36+2 den sevgiler selamlarrr😆 Bugun görüş günümüzdü bende yuvarlana yuvarlana gittim dolandım hastanede. Cok sukur hersey yolunda ama doktorumuz 39. Hafta da gel gunu belirleyelim dedi. Şimdiden erkenmiş.🤷♀️🌸
EsoMom_ ESLEM16 oha ne saçma kızzzz benim doktorum 36 da gün vericem dedi belki bana yarın gün verir diyordum benim 37 de olacak doğumum nasipse senin doktorun senin doğurtmaya niyeti yok gibi 😀😀😀😀
kizinaasikanne EsoMom_ Benim ikinci hamileliğim 😁 başıma gelecekleri biliyorum ama moral için sağ ol 🙈🥰
EsoMom_ visnelicheescake vallllaaaa ya bu gebelik zorladı baya beni 😀😀😀😀 Şuanki anları iyi değerlendir gez dolaş sonrasında vücut kalkmıyor skskskskkx
ESLEM16 EsoMom_ bugun gittim yakasına yapıştım ver ulan şu günü dedim. Dayanamadi verdi valla🤣🤣🤣 11 kasımda tam 39. Haftanın dolduğu gun geliyor kızım nasipse. Ve daha erken gelmeye niyetlenmezse😊🌸🤲🏻
visnelicheescake EsoMom_ ahahah valla bir çocuk olunca hiç gezesim gelmiyor o bahanesi soğuk ya totom donuyor
EsoMom_ visnelicheescake kız gezmek kadar güzel bişey var mı skskskssksk ben seviyorum gezmeyi yaaa 😀😀😀 şimdi evde durdukça kafayı yiyorum 😀😀
Annesii66 EsoMom_ 28+2 günler durdu sanki geçmiyor ikinci gebeliğim pazartesi günü görüş günümüz 32 gün olacak randevu zor buldum çok özledim kızımı 🥹🥹🥹🥹
EsoMom_ Annesii66 insan sürekli gidip görmek istiyor resmen ya 😀 bende yarın gidicem görücem oğlusumu🥰🥰 asıl 30. Haftadan sonra duruyor zaman gitmiyor resmen
EsoMom_ kizinaasikanne benimde ikinci gebeliğim ama hamilelik nedir bunda öğrendim sağolsun canım oğlum😀😀😀😀