Bnenebiy53 LadyX çook var hangisini sayayım paronayak çok bende onun tam tersi relax bi insanım fişlerde bişey bırakmama huyu var neymiş patlarmış boşuna elektrik yakarnış bendende bunu bekliyo sürekli kapıları kapat diyo aşırı urafelere inanan birisi bide panik
LadyX Bnenebiy53 kapıları niye kapat diyor hangi kapıları 😅 fiş konusunda da ben öyleyim sanırım evden çıkmadan kaç kez kontrol ederim hele bir de o gün ütü yaptıysam beş yüz kez gidip gidip bakarım 😂
Bnenebiy53 LadyX bilmiyorum ne derdi var kapılarla anlamadım fiş konusu TV fişini bile çekiyor çamaşır makinesi bitirdiği gibi çekiyor onlar anlamsız geliyo bana 😅
kubos_ LadyX “üstünü ört”“hırka giy” ya sıcak basıyor beni 35.haftalık hamileyim içim yanıyor arkamdan hırka dolaştırıyor gece üstümü açıyorum bilerek, sanki kurulmuş saat gibi açtığım an uyanıp örtüyor hamile olmadan önce de böyleydi bu arada 😂😂
LadyX kubos_ ahahahah sen bir de beni düşün o son haftalar bende yaz aylarına geldi kafaları yiyordum ben 😂
gzdkpln LadyX Su iç.. Ceviz yedin mi?… Badem yedin mi? Ben ye diye alıyorum aldığım gibi duruyor… Bebek senin yüzünden zayıf olursa sorcam sana.. o fün yemediysem zorla yediriyor sabah işe giderken kucağında zorla tuvalete götürüyor çişim bebeğe baskı yapmasınmış 🤦🏼♀️
bebeklerim__ 28nisan hahahahaha kiz cok güldüm bekliyorlar diyorsun yaaa 🤦♀️😀😀 ya aksam olur ışık acik olur da fazlası da sıkıyor
28nisan bebeklerim__ ee ama öyle yani 1 cm anca açıklık olur bu niye açık der hep kendisine de diyorum açılsada bakalım diye bekliyorlar diye bak biz görüyoruz onlarda görür diyo anlamıyor saldım artık 😅 gece gündüz aynıyız canım benim farketmiyor takıntılı
Berrakk39999 LadyX çaydanlığın üstünü bazen dökmeyi unuturum muhakkak kontrol eder dökmezsem hemen söylenir ona karşı ayrı bi takıntısı var bana da sürekli içine atlet giy diyo giymedikçe söylüyo en sonunda sussun diye giyiyorum😅
LadyX Berrakk39999 ahahahaah çaydanlık olayı ne yaaa annesinden öğrenmiştir böyle bir takıntıyı bence 😂 bu arada atlet olayı da benim babamda vardı sürekli ama sürekli “ATLETSİZ DOLAŞMAYIN” derdi 🥹
mavi123_ LadyX sürekli kendini haklı çıkarma çabasında olduğu ve zaten hep kendini haklı gördüğü hiç bir suçunu kabul etmemesi🤦🏼♀️
brnaksyince Saraylokumu bazen bulamıyoruz herhangi bir yerden rast gele çıkıyor, geçen mesela fırının içinde bulduk orayı temizlerken 😅😅 altın bulmuş gibi seviniyor 😅