28nisan bebeklerim__ ee ama öyle yani 1 cm anca açıklık olur bu niye açık der hep kendisine de diyorum açılsada bakalım diye bekliyorlar diye bak biz görüyoruz onlarda görür diyo anlamıyor saldım artık 😅 gece gündüz aynıyız canım benim farketmiyor takıntılı
LadyX Berrakk39999 ahahahaah çaydanlık olayı ne yaaa annesinden öğrenmiştir böyle bir takıntıyı bence 😂 bu arada atlet olayı da benim babamda vardı sürekli ama sürekli “ATLETSİZ DOLAŞMAYIN” derdi 🥹
28nisan bebeklerim__ ay bıraktım valla kendi kapatıp duruyo artık bende elimde dürbünle bekleyeyim bir gün dedim 😅
Meltemanneolsun LadyX her gün her şeyi ıslak yüzey temizlik havlusu ile silmesi eve temizlik havlusu yetiştiremiyorum. 😂
LadyX Meltemanneolsun sleepy mi kullanıyorsunuz en iyisi o 🤭 ben yerleri de onunla siliyorum tertemiz oluyor
Meltemanneolsun LadyX evet sleepy geçen de bingo aldık o da güzeldi. Yerleri, dolapları, masaları, mutfak dolaplarını her yeri geçen evde değildim fırını temizledim dedi 1 paketi neredeyse bitirmiş fırını onunla silmiş 😂
Lexias Domestos takıntısı var yaaaa , temizlik malzemesi kokusuna maruz kaldığımda çok kızıyor ellerimi kokluyor yine domestos kullanmışsın diyor 🤣