LadyX hilal6565 bir şey olmaz merak etme ama bir dahakine daha dikkatli ol. Benim doktorum avmdeki, havaalanlarındaki xrayleri bile yasaklamıştı. Hiç geçmedim ben ona da dikkat et
juli_naz LadyX akşam ne fark ettim yataktan kalkınca aşırı belim ağrıyor ve bit bir ayagimda topuklu var gibi yürüdüğümde ağrı hafifliyor 🙄eşimin yanına gittim o şekilde yürüyerek.. iyi ki son günler diyor daha neler keşfedeceksin aklım almıyor 🤣🤣🤣🤣
LadyX juli_naz aaaaa hahahaahah doğurunca hepsi geçiyor ama doğurana kadarki süreçte de cidden nelerle uğraşıyoruz yaa 😂 sanki keyfimizden öyle yürüyoruz kendileri hamile olsa da biraz da biz onlarla dalga geçsek
duygumfoca LadyX sırtına birşey al birşey git işteyken defalarca arar aç kalma kahvaltını yap yemeğini ye bol bol meyve ye 🙈akşam eve gelince de bu döngü böyle devam ediyor 😅😅😅
Washingtonxyz juli_naz benim esim en fazla 200 metre disari git yuruyus yap gel diyor 200 den fazla yurume diyor gunluk gelip ictigim suyu kontrol ediyor dün geliyor eyvah suyu icmemisim diye likir likir 2 ltre ictim 🤣🤣 yedigim cevize bakiyor bugun yememissin diyor
G3434 LadyX Doktorum bu ay fazla kilo almışsın diyor. Bak dedim sana fazla yedin diye. Doktorum bu ay kilo almamışsın hatta kilo vermişsin diyor. Bak dedim sana hicbisey yemiyorsun😬😬😬
unlu0801 LadyX gece afedersiniz tuvalete kalkıyorum oda hemen uyanıp noldu diyor veya gözüm dalsın noldu bir şey mi oldu demesi 😂😂
LadyX unlu0801 aynısı 😂 azıcık suratım asık olsun modum düşük olsun neyin var? noldu? ben bir şey mi yaptım? Başımın etini yer 😂 benim yorgun olmaya, halsiz olmaya hakkım yok mu derim
unlu0801 LadyX bir de terslediğimde trip atıyor 😂😂 gecenin köründe noldu dersen ağzımda bozuluyor canımla cebelleşiyorum sonuçta 😂😂😂
Masal_99 Sürekli tekmeleri hissetsin diye karnımı açıyorum sürekli kapat kapat hasta olur diyor karnın buz gibi diyor😂en çok bu sanırım