LadyX Saraylokumu benim de aklıma şey geldi hani kuyumcularda altın emzik satılıyor ya 😂 onlardan mı acaba diye
28nisan bebeklerim__ bu perde hepimizin ortak sorunu galiba 😅sürekli perde kontrol ediyor geçen kendi kapatacam derken açmış azıcık sonra niye açık diyo sen oynamazsan açılmaz dedim 😌 1 km ilerideki insan hadi bizim içeriyi kenarından falan görürse Allah korusun işleri güçleri yok açılsa da görsek diye bekliyorlar
bebeklerim__ 28nisan hahahahaha kiz cok güldüm bekliyorlar diyorsun yaaa 🤦♀️😀😀 ya aksam olur ışık acik olur da fazlası da sıkıyor
hilal6565 Yazmelegi_ Merhaba ben dün tomografi odasına sekreter varmı diye girip hemen çıktım tomografi çekmedim 11+5 teyim sıkıntı olurmu acaba
LadyX Yazmelegi_ limon sıkmak ve taze nane yaprağı eklemek işe yaramıştı bende. Çubuk tarçın da aroma katıyor 😍
juli_naz LadyX akşam ne fark ettim yataktan kalkınca aşırı belim ağrıyor ve bit bir ayagimda topuklu var gibi yürüdüğümde ağrı hafifliyor 🙄eşimin yanına gittim o şekilde yürüyerek.. iyi ki son günler diyor daha neler keşfedeceksin aklım almıyor 🤣🤣🤣🤣
LadyX hilal6565 bir şey olmaz merak etme ama bir dahakine daha dikkatli ol. Benim doktorum avmdeki, havaalanlarındaki xrayleri bile yasaklamıştı. Hiç geçmedim ben ona da dikkat et