Sonyaazz helinnnn21 Bir de faranjit olmuşum maalesef kanında da çok enfeksiyon çıktı o yüzden kulak burun boğaz bugün antibiyotik başladı
sevacano Sonyaazz 15haftalık olduk çok şükür bundan öncesi düşük olduğu için psikolojik olarak hiç iyi değilim Rabbim kimseye gostermesin ama sabahları 7de kalkıp bebeğime bir şey mi oldu diye uyanıyorum kfayı yedım ne yaptıysam olmuyor
minikcivciv89 sevacano bende öncesinde kalbi durduğu için kürtaj oldum hep elim karnimdaydi her uyandığımda ilk olarak elimi karnıma götürüyorsum artık iyiyim 17+2 🥰
ebru_oz Selam bayanlar bende 5+1 im ama benim bulantım çok fazla koku hassasiyetimde var inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alırız ♥️
sibelcgdm1 Benim de yarın 5 haftalık tam randevum var kadın doğuma 😍 Pazartesi beta 600 çıkmıştı regl günü de 18 Eylüldü .Sadece sol kasik ağrısı oluyor azıcık inşallah keseyi görebiliriz yarın 💖
beyza2809 bulantı kusma mide yanması sürekli uyuma isteği ve hiç bişey yapmak istememe 7. haftadan selamlar
oglumakardes bjkannesi 10 haftalikken mi istifra ettiniz sadece oncesindese varmiydi bende 8+3 oldum bugun mide hassasiyetim var ama oyle bariz bi istifram falan olmadi
ikicocuklu_ev svdaaydnn ben kızıma hamileyken böyle sayı şeklindeydi ama dün kan verdim referans değeri şeklinde çıkmış anlayamadım
Sonyaazz Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin kızlar inşallah zor bir süreç evet ama sonu hayırlı olur inşallah 🙏🏻🥰
ikicocuklu_ev svdaaydnn hmm o zaman benim değer göstergesini farklı girdiler sanırım yarın tekrar vereceğim
Tomriscvn busraavdan İnşallah benimde 2 gündür minik kahverengi lekelenmem oluyor biraz tedirgin oldum ama yerleşme kanaması diye yorumladım ☺️
busraavdan Tomriscvn benimki iki gündür oluyordu bugünlük bişey yok bende aynı şeyi düşünüyorum hiç bir belirtim de başlamadı henüz pazartesi ilk kontrolümüz var 🤭