ments Sonyaazz evet evet yarın Allah’ın izniyle gidecekler . Benim de tam hatırlamıyorum ama 6/7 haftalıkken yerleşme kanaması oldu fakat kahverengi açık bir tonda ve 1-2 gün sürdü , çok az aralıklarla geldi o da.
busraavdan Sonyaazz Biz de 5+2 olduk hiç bir belirti yok sadece çok yorgun ve sürekli uyku halim var iki gündür çok minik peçeteyle silince gelen kahverengi bi lekelenme oldu son adet tarihim 15 eylül beta hcg değerim 463 tü 4 gün arayla 1000 e yükseldi normal mi az mı bilmiyorum çok tedirginim bu zamanlar pazartesi ilk doktor randevum var
makbule2025 Sonyaazz ben pek birsey anlamıyorum aslında sadece biraz kasık ve bel ağrım var o da çok hafif çok şükür herhangi bir bulantı vs yok kızımda da böyleydim 😊 sizler nasılsınız ?
Sonyaazz makbule2025 oğlum da sabah bulantılarım istifralarim oluyordu ama kaçıncı haftada başladı hayırlı şuan da daha pek birşey yok benimde bulantı arada hafif rahatsız edicek kadar değil ama kasık ağrım var benimde
Cimengoz78 Merhabalar Rabbim herkese bebeğini hayırla kucağına almayı nasip etsin. Ben 7+2 deyim ve mide bulantısı koku hassasiyeti beni mahvediyor.insan evinden tiksinir miymiş öğrendim 😂 inşaAllah en kısa zamanda geçer gider 🤲🏻
busraavdan Tomriscvn ay gözünüz aydın olsun inşallah sağlıkla büyüsün kavuşun birbirine bende çok heyecanlı ve meraklıyım umarım bende güzel haberler alırım🤭
Tomriscvn busraavdan İnşallah benimde 2 gündür minik kahverengi lekelenmem oluyor biraz tedirgin oldum ama yerleşme kanaması diye yorumladım ☺️