ikicocuklu_ev svdaaydnn hmm o zaman benim değer göstergesini farklı girdiler sanırım yarın tekrar vereceğim
bsraltnsy 4hafta 4 günlüğüm ama sol tarafda kasık ve bel agrisi var hafifde vajinaya baski var adet olcakmis gibi hissediyorum sizde ayni seyleri yasadiniz mi carsamba gunu kontorulum var kese bakilcak
bsraltnsy Sonyaazz olmayınca niye olmuyor diyorum olunca neden oluyor diyorum ay cok tuhaf duygular ya
zuloss Sonyaazz 6+4 daha birsey yok ama çok korkuyorum ilk çocuğumda bu zamanda başlayıp doğuma kadar bulantılarım olmuştu
zuloss Sonyaazz benim kalp atışından sonra başlamıştı bebeğimin kalp atışlarını duydum şimdi o süreci bekliyorum keşke olmasa bulantım
1ogrencianne Sonyaazz 5+2’yim henüz doktora gitmedim, önümüzdeki salı günü gitmeyi plânlıyorum inşaAllah senin nasıl gidiyor ☺️
gebeyimgebesin Kızlar bende 4+3teyim 48 saatte bir beta takibi yapıyorum fakat dün verdiğim beta %38 artmıştı oyüzden çok moralim çok bozuldu hevesim kırıldı yarın tekrar kan verecem inşallah iki katı artmış olur
Sonyaazz gebeyimgebesin canım zaman ilerledikçe betada artış hızlı olmuyormuş diye duydum Yani bir tık azalma olabilir tedirgin olma
sarpppkc Bende 5+3 üm henüz kese kalp atışı falan duymadım hiç bir belirtim de yok kendime doktor da bulamıyorum 😞