Admsarzu Washingtonxyz askım ben almanyadayım bu ilaç Türkiye’de varmi bilmiyorum ilacın adı magnesium Verla n Dragees
Nrdnkrts melikepolat05 biber turşusu hiç sevmem yemem acı eşiğim düşüktür ama akşamları bir tabak biber turşusunu gömüyorum
Tubiiiiiiii Bol ekşili sarma ve kuru dolma ( bu arada herkesin sarmasını değil annemiinn bol baharatlı salçalı tam doğu usülünden olanını aşerdimm ) Şalgam Turşuuuu 😂😂
unlu0801 melikepolat05 ben ilk kaşarlı ketcaplı tost aşerdim hayatım boyunca en sevmediğim şey ketçaptır 😂😂😂 bir gece patlamış mısır aşerdim
unlu0801 Gamzebaybars benimde hem tatlı hep ekşi yiyordum bi elimde çikolata diğerinde turşu olduğunu biliyorum ama etten tiksindiğim halde erkek benimde 😂😂
cdss melikepolat05 halley 😅😅 annem bana hamileyken onu aşerirmiş şimdi sıra ben de 😅 neyse ki oğlum olacak 😅
MS-2190 peroksizom aynı şey bende de oldu cilek ve erik cok istedim bir türlü bulamadım bulunca da aglaya aglaya yedim ama nasil yiyorum ciğerlerime kokusunu çeke ceke
baby0707 dml33 3melekannesiyim ilk tursuydu sonra zeytin oldu benimde bol limonlu zeytin yiyorum cerez niyetine 😂 birde beyaz dut cok aserdim