visnelicheescake melikepolat05 Kızımda Nisan ayında vişne Aralık’ta çilek aserdim bunun cinsiyeti belli değil ama Çağla aserdim 🥹
Senacanblt_ melikepolat05 sadece bir şey aşerdim o da peynir dolgulu jalapeno zar zor buldum ve öylece ağzım yana yana yedim 😂
3melekannesiyim kayrakr midem asit yaptı çok afedersiniz tuvalete çıkınca zorluyordu bu defa karnım ağrıyordu ıkınma olduğu için vajinada ağrı hissediyordum baskı hissediyordum çok kötüydü
Siiimsim Kızımda hiçbir şey çekmedi Cnm sadece bir kez mandalina kokusu burnuma gelmişti resmen hemen bulup yedirdiler. 2. Hamileliğimde bol limonlu tuzlu ayva, kaşar peyniri ve sütlü irmik tatlısı.
Symylldz Admsarzu Hemoroid yükleniyor 😅 Tecrübeyle sabit gebelikte kabızlık sonlara doğru daha çok zorladığı için bir de üzerine acı biber turşusu eklenince bir üff..
Admsarzu Symylldz 💞😅😅 valla benim bağırsaklar magnezyum kullanmaya başladıktan sonra acayip düzene girdi ne yesem rahatim
Baklavaseverim busraaker Ay bana file deme çocukluğumdan beri file delisiyim ben file markette aşeriyordum bence gidemiyordum orası ayrı 🤣🤣🤣 akşam bi fileye gideyim daha pazar gitmiştim ama olsun özlemişim
kizinaasikanne melikepolat05 ilk gebeliğimde tatlı aşerdimbu ikinci gebeliğim ve tuzlu ekşi olan her şeyi aşeriyorum 😊
Gamzebaybars melikepolat05 hep et çorbası istedi canım canın et isteyince erkek oluyomus dediler öyle de oldu bide hep şeftali yedim. Tatlı da çekti canım turşu da çekti 😀
unlu0801 Gamzebaybars benimde hem tatlı hep ekşi yiyordum bi elimde çikolata diğerinde turşu olduğunu biliyorum ama etten tiksindiğim halde erkek benimde 😂😂
happyfuture Kızlar ben sürekli turşu yiyorum 😂 tatlı şeyler yemek istemiyorum ekşi acı yiyecekler çok lezzetli geliyor 😊