Seda5892 Alievabl bende 6 aylık gibiyim 😅 şakasına bizim evin doğalgaz ihtiyacını benden karşılayalım diyorum😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Alievabl Seda5892 bide ne acim ne acim anlataman oyle boyle digil bu nasi bi istahdir Allahim dunyayi verseler 1-2 saat sonra acim
Melikesultan Alievabl benimde var karnım baya kızımda 6 aylıkken cıkmıştı oğlumda 2 aylıkken fırlamıştı
Alievabl Bitterinannesi cinsiyet kiz gibi gozukuyo dediii ))) ama emin digilim 16 haftaya randovu aldim o zamana kadar catlarim
Kereminannesihtc Alievabl ne zaman gttin benimde kiza benziyo insallah hayirlisiyla. Doktora soyletemedim ama cok benzettim ben ikili teste gttigimde ultrasonda
Bitterinannesi Alievabl ben nedense hic merak etmiyorum hatta ogrenmeyelim supriz olsun dedik aileler cok karsi cikti bakalim artik ne gelirse 😊😊
Melikesultan Melek2102 evett kızımda 4 günle kaçırmıştım 10.10.2010 olcaktı malesef 6.10.2010 oldu 4 gün bekleyemedi cadım
Melikesultan Alievabl bende yiyiorum yiyiorum çok sık ama az az yiyiorum sonra gece elimde maden suyu gazman gibi bi oraya bi buraya dolanıyorum 🤣🤣🤣
Aysedgrlikrkmz Nagihanbayrktr aynıyıx ay yaaa sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah Rabbim 🙏🏼
Alievabl Melikesultan doktor bana su su su ic kizim diye diye gece bi uyanmisim bobrekler kan agliyo😂😂
Melikesultan Alievabl ben aşırı su içiyorum elimde olsa damacanayı sırtıma bağlayıp pipet takıp gezicem o derece yani tabi gün içinde içtiğim soda meyve suyu yediğim yemeklerin suyu ayran hariç
Alyamucize Melikesultan benimde sat 7 aralık doğum eylül 2. Haftası gözüküyor ama sezeryan olacağım için ağustos son haftası olacak 12+4 cinsiyetimiz belli değil 59 ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum ama biraz göbeğim çıktı kotlarımdan anlıyorum 🥴
Melikesultan Alyamucize bende sezeryanım ilk iki cocugum sezeryan oldu...bende 45 le hamile kaldım şuan 54 üm yarın tartılcam bakalım kaç çıkıcam gören yüzün zayıflamış diyor ama ben afedersin popomu kaldıramıyorum 🤣🤣