Melikesultan Alievabl ben aşırı su içiyorum elimde olsa damacanayı sırtıma bağlayıp pipet takıp gezicem o derece yani tabi gün içinde içtiğim soda meyve suyu yediğim yemeklerin suyu ayran hariç
Melikesultan Alyamucize bende sezeryanım ilk iki cocugum sezeryan oldu...bende 45 le hamile kaldım şuan 54 üm yarın tartılcam bakalım kaç çıkıcam gören yüzün zayıflamış diyor ama ben afedersin popomu kaldıramıyorum 🤣🤣
Alyamucize Melikesultan oo 9 kilomu aldın şuana kadar 😱 benim mide bulantılarım geçse rahatlayıp yerimde geçmiyorrrrr
Snmim Melikesultan bende bugün gittim ama söylemedi doktor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Henüz erken dedi,inşallah öğrenirsiniz
Melikesultan Alyamucize benim huaşmtım kusmam yok birtek akşam erken yemek yiyip yatarsam sabah biraz yokluyo bide yorulunca bulantım oluyo oda dinlenince geçio
bsrgz Seda5892 ayy yok ya çok pardon 7 aralık normalde son adet tarihim ama doktor 2 gun önceden geliyor dediği için bende uygulamalara sat ı 9 aralık olarak girdim ondan öyle. 4 aralık nikah tarihim aklım ona gitmiş 😂😂
Kevserbtr Askkokuluyavrum usg debakıyorlar bu haftalarda bakılması gerek rahım yetmezliği varsa serklaj onerıyırlar acılmaya karsı bebek erken dogmasın dıye
Askkokuluyavrum Bitterinannesi canimm haftasına göre bazen ileride ya da geri de olabiliyor mesela benim sat a göre 11+5 ama doktora göre 12+3um
Bitterinannesi Askkokuluyavrum benimki de hep geride ne zaman yakalayacak bilmiyorum umarim ileride sorun cikarmaz 🙄
Melikesultan Herkese günaydın ben hastaneye geldim bebişi görmeye hemde ikili test için dua edşn kızlar inşallah cinsiyeti öğreniriz eşime süpriz yapmayı düşünüyorum eve gidince 🙏🏻🙏🏻🧿🧿
Ayseegull Haribo42 hamdolsun canım yolun sonu minik mucizelerimiz ya herşeye değer 😊 sağ salim kucağımıza alalım tek isteğim o
Bitterinannesi Alievabl ben nedense hic merak etmiyorum hatta ogrenmeyelim supriz olsun dedik aileler cok karsi cikti bakalim artik ne gelirse 😊😊