Gamzeeeefg Fundayim evet böyle söyleyenleri çok gördüm işte ilki hamileliğimde onunla öğrendim ama zaten pozitif olan yine pozitif çıkacak şimdi de böyle sürekli pozitif veriyor ama bilmiyorum güvenemiyorum hayırlısı olsun
annekevser Smaa12 belki geç döllenme olmuştur adet tarihinizi bekleyin, inşallah gönlünüze göre olur🌸
alicecraw tlmm kasık ağrım 3 gündür var şuan yeni uyandım pek yok da bu testleri en üsttekini ilk idrarla 2. Yi öğlen 3 saat su içmedim öyle yaptım. Son ikisini de bu sabah yaptım. Düne göre bugünkü awox daha silik çıktı. Hcg düştmüş müdür anlamıyorum korkuyorum kimyasal olur diye 
alicecraw tlmm seninki de bugün daha netleşmiş sanki. Akşam kan vermeye gitcem acile dayanamıyorum sanırım 2 gün sonra tekrar giderim yükselme var mı diye baktırırım
tlmm İçin rahat edecekse git git ama direk test yaptıcam deme de almazlar ağrım var de gebelik şüphem de var de
tlmm Alıyorlar aşkım öyle ablam gitmişti öyle kasıklarım çok ağrıyor demişti baş ağrım da var gebelikten de şüphe ediyorum korkuyorum demişti
ebruaksoy35 tlmm benim 13 Ekim akıntı yoğundu baya 11 12 13 14 15 beraber olduk eşimle 19 Ekim predictör çok zor görülür silik çizgi oldu ikincisi 23 Ekim de beta 1.20 oldu 0.100 dü betam
ebruaksoy35 tlmm canım benimde yakın sanırım Son üç adet 3-8 Ağustos 3-8 Eylül 30 Eylül-3 Ekim Bat ne zaman oluyor