alicecraw  Bugün gece 00:30 gibi kan verdim nasıl sonuç sizce? Kesin hamileyim artık sanırım
ebruaksoy35 Fundayim artimed test silik çizgi çıktı betam 1 ekimde 0.100 dü 23 ekimde 1.20 çıktı birde hassas test silik çıktı 19 ekimde yapmıştım o zaman iyice silikti şimdi hafif renkli oldu
Fundayim ebruaksoy35 1.20 gebelik yok demek canm. Bekle bakalm bir kaç gün daha belki geç döllenmedir
ebruaksoy35 Fundayim olabilir çünkü yumurtlamam 13 Ekim de çok yoğun akıntı oldu bakalım ne oldu testler iki kere silik çizgi oldu
veyveyl bat 29. ne adet belirtisi var ne de bebek belirtisi :d test yapmakta istemiyorum akışına bıraktım adetim 4 gün falan geçerse kan verip öyle bakarım diye düşünüyorum sabredicem
cansumine 4 gün var adetime kasiklarimda ağrı var beyazı akıntım var baya beyaz ama şeffaf değil 6 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı dün gece bir anda sol kasigima bi iğne battı sanki ağrısından çığlık attım resmen bakalım hayırlısı 🙏
cansumine tlmm merhaba benimde bat 29 Ekim görünüyor sizin testin markası ne acaba yapsam benimde varsa çıkar mı ki ne gibi belirtiniz var rica etsem söyler misiniz 🌸
tlmm [silindi] evet kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı ve damarları belirginleşti çok teşekkür ederim
[silindi] tlmm benim karnım adet öncesi gibi şiş adet olucam sanırsam 😢 bat 2 kasım gibi şuan erken mi test yapmak için
tlmm [silindi] ben 4 gün kala test yaptım silik çıktı ertesi gün tekrar yaptım yani 3 gün kala birz daha koyulaştı