Gamzeeeefg alicecraw evet olabilir ama belirti olarak da olabilir ağrı regli belirtilerine çok benzer oluyormuş erken gebelik belirtileri
annekevser alicecraw yaa hayırlı olsun. Bende bügün rüyamda test yapıyodum pozitif görüyodum. Ama benim bat 29 30 gibi. Şimdiden test yapıp negatif görmeye korkuyorum. Ne diyosunuz yapayım mı ya
alicecraw annekevser elinde fazla test varsa yap ama karar senin benim de 28-29 du çıktı fakat herkeste farklı olabilir
alicecraw annekevser sıvı alımından 2 saat sonra yapın diyorlar eğer ilk idrarla olmayacaksa ama ne kadar doğru bilmiyorum
Fundayim Gamzeeeefg bir kaç gün önce freely yaptım pozitif çıktı kan verdim negatifti. O testi hiç yapma çok yalanci
Gamzeeeefg Fundayim evet böyle söyleyenleri çok gördüm işte ilki hamileliğimde onunla öğrendim ama zaten pozitif olan yine pozitif çıkacak şimdi de böyle sürekli pozitif veriyor ama bilmiyorum güvenemiyorum hayırlısı olsun
bet77 Ayy hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua edin inşallah bizde güzel haberler alırız sizin gibi 15ekinde çatlatma iğnesi oldum beklemek çok zor