sevvallsanverr0 ikra17 bacım biz şuan eşimle temizlik yapıyoruz. Eğer bende de tutarsa bu durum ilk sana haber vericem kalk temizlik yap diye😂😂
ikra17 Silaaaamom2025 bende de bi enerji geliyiiii gidiyiii 😂 hele geçen gün ay nasıl enerjiğim ama öyle bi uykusuzum ki baktım kendime aynada git uyusana doğuracak olsak hiç gücün kalmaz diyip yatıp uyudum 🤣
Silaaaamom2025 ikra17 ben uykusuz ve aç olsam net doğuramam yani bebek gibiyim uykumu almış karnı tok bi şekilde sadece huzurluyum yoksa kafayı yiyorum o değilde 4 güne doğuramazssak bebişler akrep burcu olacak 😂😂
ikra17 Silaaaamom2025 ahhahahah benim kocam akrep burcu zor idare ediyorum bi tanesiyle daha nasıl baş edicem bilemiyorum 😂 bende açken ben değilim yaaa her yere saldırıyorum resmen çatacak yer arıyorum 🤣
LadyX ikra17 ahhh o haftalarda ben de senin gibiydim hemen doğurup kurtulmak istiyordum 😂 her şeyi deniyordum tüm tuşlara basmıştım 😅 ama olmadı
ikra17 LadyX yaaaa niye olmadıııı 😂 kurtulmak değil de çok ağırlaştım artık birde bebek kilosu iyi çok şükür haftasından önde normal yapıcam diye 40’tan önce gelmesini istiyorum 🫠
Silaaaamom2025 ikra17 akrepler çok sinsi yaa 😂😂Allah kolylık versin inşallah bacım 😂 bende bende valla elim ayağım titriyor 😂😂
LadyX ikra17 umarım seninki gelir kuzum. Hurma, ananas, merdiven, yürüyüş, koşu, activating labor videoları hepsi aklına ne geliyorsa yaptım 🥲
ikra17 sevvallsanverr0 yaaaaa gözün aydınnnnnn 😍🥹 Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin bacımmm neler yaptın taktik verrrr bende doğurayım artık 🫠
ikra17 sevvallsanverr0 bacım bende bugün bi ağrıyla gittim hastaneye devlete ilk defa çatı muayenesi yapıldı ne bi açılmam var ne bi bebek kanala inmiş doğuma dair hiç bişe yok çatımda uygun değilmiş zaten ebe öyle bi konuştu ki çıkarken ağladım hastaneden sonra kendi takipli olan doktorumuza gittik çarşamba günü sezeryana gün verdi 🥹
Bada ikra17 canım kesinlikle cinsel ilişki benim 37+4te sez doğum randevum vardı +2de nstye girdim bişey yok gecesi cinsel ilişkiye girdik eşimle 37+3te çok hızlı sancılarım başladı doğum yaptım cuma günü 🥲🥲
ikra17 Bada yaaa gözün aydın canım 😍 gerçekten bu kadar etkili demek ki henüz denemedik ama deniycez bakalım 😅 normalde benim de planlı sezeryan günüm bugündü bebeğim döndüğü için bizde normali tercih ettik bekliyoruz işte böyle 🥹