zhra2804 visnelicheescake aynı iğneyi bende kullanıyorum canım ama ben en başından beri koldan vuruyorum bir gün sağdan bir gün soldan olacak şekilde vuruyoruz. Koldan vuracağın zaman o şekilde yapabilirsin en azından şişlik morluk açısından biraz daha rahat olur
zhra2804 sinosss133 ben doktoruma sordum doğumdan iki gün önce bırakacaksin dedi etrafımda kullananlar da aynı şekilde kullanmıştı
GY1994 visnelicheescake 37+3 ve hala göbeğimden vuruyorum 2 3 gün koldan yaptı eşim çok morardı tekrar göbeğe geçtim
visnelicheescake GY1994 Benim de göbekten pek morarma olmadı ilk zamanlar hariç şuan sorun oluyor mu peki karnınız iyice gergin olduğundan ötürü
GY1994 visnelicheescake bence acısı yada yapma zorluğu olarak ilk başlardan bir farkı yok morarmada bazen oluyor bazen olmuyor.
visnelicheescake sinosss133 Doğumdan bir gün öncesine kadar kullanılıyor kuzum doğum sonrası da az miktar veriliyor sonra bitiyir
visnelicheescake cdss valla derin nefes alıyorum ve bunu vurmanın bebeğim ve benim için mecbur olduğunu aklıma getirerek ona kavusmami hayal ederek vuruyorum heo
Pofidik123_ visnelicheescake benimkinde raporlu doktorum çıkarttı raporu ama Bağkur borcum gözüktüğü için bi kutusu bin TL çıkıyo
Bumah visnelicheescake kan sulandırıcı neden kullanıyosunuz bende doğumdan sonra başladım kola vuruyorum
Birumuteses29 tahamommy dogumdan sonra ne kadar kullandiniz igne bide ameliyattan kac gun once braktinjz
tahamommy Birumuteses29 normal doğum yaptım canım ben 1 gün öncesinde vurmuştum iğnemi zaten iğne 12 saat sonra etkisini yitiriyomuş öyle çok kanamam da olmadı pıhtılaşma derecene göre doğumdan sonra kullanıyomuşsun sanırım bana 40 gün dediler