Ssozdmr visnelicheescake 9. Aya girdim hâlâ karnımdan yapıyorum❤️ bacakta daha cok kas oldugu için doktorum yapabildiğim kadar göbekten devam dedi hiçte problem yaşamadım 🙏🏻
visnelicheescake Ssozdmr Yani ben de şu an 16+3 haftalık gebeyim ben de bu zamana kadar hep karından vuruldum şu an hala karından vuruluyorum zorlanmıyorum da acaba hani zorlanırsam ne tarafa geçeceğimi bilmediğim için sormuştum
tahamommy Birumuteses29 normal doğum yaptım canım ben 1 gün öncesinde vurmuştum iğnemi zaten iğne 12 saat sonra etkisini yitiriyomuş öyle çok kanamam da olmadı pıhtılaşma derecene göre doğumdan sonra kullanıyomuşsun sanırım bana 40 gün dediler
Pofidik123_ visnelicheescake benimkinde raporlu doktorum çıkarttı raporu ama Bağkur borcum gözüktüğü için bi kutusu bin TL çıkıyo
visnelicheescake Pofidik123_ Aaa niye öyle çıkmış ki senin acaba dediğin gibi borçtan kaynaklanan bir şey mi
ceydans visnelicheescake ben oğlumda doğuma kadar göbekten yaptım şimdi tekrar hamileyim 15+2yim doğuma kadar göbekten yapıcam yine
Ssozdmr visnelicheescake hiç zorlanmazsın kolda sıkarak yapamıyorum ben eşimde iğne yaparken ben bakamıyo son 10 günüm doğuma hala karnımdan devam ediyorum 🤣🤗
eymeninannesi066 visnelicheescake valla vurduğum yer diz üstümün hemen yan tarafları baldir mı diye geçiyor bilmiyorum canım 😍 hemşire orayı gösterdi