tahamommy visnelicheescake kız öyle olsa sezeryanda nasıl 7 kat kesilsin 😅 doğumdan sonra aşırı yumuşak oluyor ya o yüzden biraz zorlandım çok şükür bitti
yasminaydn visnelicheescake ben de, dokuz ay boyunca vuruldum karından cesaret edemedim hep koldan vuruldum ayrıca bacaktan da vuruluyor
cdss Kızlar iğneyi nasıl vuruyorsunuz ya ben cesaret edemem kendim vurmaya belli bir yöntemi var mı batırırken
visnelicheescake cdss valla derin nefes alıyorum ve bunu vurmanın bebeğim ve benim için mecbur olduğunu aklıma getirerek ona kavusmami hayal ederek vuruyorum heo
sinosss133 Bende kullanıyorum enox 8 haftalık hamileyim ne zamana kadar vuruluyor ne zaman bırakılıyor iğneler
zhra2804 sinosss133 ben doktoruma sordum doğumdan iki gün önce bırakacaksin dedi etrafımda kullananlar da aynı şekilde kullanmıştı
visnelicheescake sinosss133 Doğumdan bir gün öncesine kadar kullanılıyor kuzum doğum sonrası da az miktar veriliyor sonra bitiyir
Hizliveofkeli Ben bacaktan kaba et kısmından vuruyordum. Onun içinde zaten vurulacak bölge gösteriliyordu yanlış hatırlamıyorsam canım