tahamommy visnelicheescake 39 hafta + 20 gün hep karından vurdum gerginleşince daha kolay hatta doğumdan sonra karından vurmak daha zordu 🥲
visnelicheescake tahamommy yaa ben şey sanıyorum gerginlesince karnımdan vurursam ya keseye gelirse 🤣🤣 AA nie zor
Birumuteses29 tahamommy dogumdan sonra ne kadar kullandiniz igne bide ameliyattan kac gun once braktinjz
visnelicheescake myangelson ben ilk defa kullanıyorum kızımda böyle birşey olmadı hiç bacakta tam nereyeymis ki bacı ben onu anlamadım
visnelicheescake duygumfoca Ben 4+6′dan beri karnımdan vuruluyorum şuan 16+1 oldum göbek iyice çıkana kadar devam daha sonrası kol ve bacağa geçerim diye düşünüyorum
tahamommy visnelicheescake kız öyle olsa sezeryanda nasıl 7 kat kesilsin 😅 doğumdan sonra aşırı yumuşak oluyor ya o yüzden biraz zorlandım çok şükür bitti
sidibal anneoluyorummm103 kol çok ağrıyor mu? Sanki öyle şeyler okudum ben de bebek büyüyünce sanırım vuramam gibi 🥲
sidibal visnelicheescake doktorla konuşunca burayı günceller misiniz benim daha gitmeme 1 ay var. Bebek hareket edince ben de ne yapacağım hep onu düşünüyorum 🥲
edabolukbasi3- visnelicheescake doğumdan sonra vurdular bana da kolumun arka etli kısımdan vurdular bende evde öyle yaptım göbekten yapamam hiç eşimde kullandı kan sulandırıcı oda bacak iç kısımdan yapardı orası bana daha sert geldi yapamadım