Miller kubrakisa yok bakmadi ama bugun ozele gittim hgye, doktor dikişlermn iyi oldunu operasyon gerekmedigini kendi kendine kapanacagini soyledi cok cok rahatladm💕
kubrakisa Miller ya bende oraya gitmeyi düşünüyorum merva hanıma, siz kime gittiniz o nasıl muayene etti
Miller kubrakisa merva hocaya gebelik boyunca takipliydim dikisler icin de derya hocaya gittim ikisi de cok iyi cok tatlilar🩷bol bol konusup derdinizi anlarlar bence
kubrakisa Miller ben hiç gitmedim oraya devlet hastanesinde çok seri bakıyorlar yeterince ilgilenmiyorlar yani bu son gittiğimde öyleydi baştan savma baktı o yüzden bende oraya gitmeyi düşünüyorum, teşekkür ederim bilgi için❤️
Miller kubrakisa rica ederimm ne demj ben derya hocayi beğendim icimi cok rahatlatti ekstra ic dikişlerim iyimi diye eliyle bakti ama hic acimadi ucret 1800 tlydi
Miller Ozeeer evet aliyorlar dogum anina kadar yanınızda kaliyor size ozel odada, dogum aninda cikariyolar sadece sonra da hemen geri aliyorlar🥰
Ozeeer Miller ayy teşekkür ederim cevap için yarın gideceğim de yatış verirler büyük ihtimalle korktum birini almazlar diye 🌸🩷
kubrakisa Ozeeer normal dogumsa sık sanciniz olmadan veya suyunuz gelmeden yatış vermezler, sezaryen mi olacaksınız
Ozeeer kubrakisa normal doğum yaptım pazartesi günü 5-6 cm açıklık varmış suni sancı verdiler 3 saate doğurdum çok şükür 😊