Miller kubrakisa az kaldi 36. Haftama girdim arada regl sancisi gibi agri giriyo sık sık egzersiz yuruyus yapiyorum adacayi iciyorum bakalim umarm cok gec kalmaz kolaylikla gelir🥲🥰
Miller kubrakisa ya ben bide idrar yolu enfeksiyonundan korkuyorum her muayeneye gittiğimde mehmet hocaya soyluyorum tahlil yapmadan son haftalar olur deyip vajinal fitil veriyo, belkide yoktur ama korkuyorum dogum aninda bebege gecmesinden sizde oluyor muydu🫠
kubrakisa Miller evet son haftalar bende de olmuştu ben de söyledim alttan muayeneyj ondan yapmıştı zaten doktor bisey yok dedi normal dedi yine de fitil yazayım dedi iki tane bana da fitil verdi sadece birini kullandım niyeyse o bende daha çok kaşıntı yaptı, dogumda bir sorun olmuyor korkmayın
Miller kubrakisa merhabaa dogum yaptim bende verdiginiz tavsiyelerin cok faydasi oldu cok sagolun🩷benim de dogumum uzun ve mesaktli oldu sizinki gibi dikislerim kotu iyilesmis :( sizde varmiydi boyle bir durum
kubrakisa Miller maşallah, hayırlı olsun umarım bebisiniz de siz de iyisinizdir🥹, çok geçmiş olsun, dediğinizi tam olarak anlayamadım dikisleriniz nasılsın kötü iyileşmiş
kubrakisa Miller rica ederim🌸 gerçekten böyle tavsiyeler çok kıymetli oluyor ben hiçbir şey bilmeden girmiştim doğuma
Miller kubrakisa agrim sizim yok sadecedikislerim cok fazla ve arasinda baloncuk baloncuk sislikler vardi oylesine bir kontrole gideyim dedim doktor kotu iyileşmis dedi galiba kotu dikilmis estetik dikis attirirsin dedi ilerde cok moralim bozuldu benlik bisey de degil :(
Miller kubrakisa oturamiyorum hala pek ama daha iyiyim bir hafta olcak siz ne zaman normale donebildiniz oturabildiniz🩷
kubrakisa Miller aa benimki de öyle ama ilk dikildiğinden beri öyle ben geçer saniyodum, doktorunuz kimdi
kubrakisa Miller agriniz yoksa çok iyi ben 40 ima kadar ağrı çektim daha yeni yeni oturabiliyorum yine de ağrıyor dış dikisim
Miller kubrakisa yaa cok zor bisey gerçekten allah yardimciniz olsun🩷doktorum mehmet ergun normalde ama ahmet çelebiye gorundum o gun mehmet hoca yoktu o da boyle soyledi sali gunu Mehmet hocaya goruncem en azindan o daha aciklayici anlatiyor
Miller kubrakisa ahmet celebi vardi, dikis icin gittigimde catala ciktim bakarak muayene etti sadece🌸
kubrakisa Miller him benimkinde de o vardı nasıldı memnunmuydunuz sizde, içeriye bakmadi mi yani eliyle
Miller kubrakisa yok bakmadi ama bugun ozele gittim hgye, doktor dikişlermn iyi oldunu operasyon gerekmedigini kendi kendine kapanacagini soyledi cok cok rahatladm💕