asya123annesi benim sancim açılmam fln yoktu hiç sabah suyum gelmişti öylelikle gittim açıklığa baktılar hiç acilman yok dediler ama suyum çok fazla gelmişti gelmeye de devam ediyordu o yüzden yatış yaptılar sancim başlamayinca iki saat sonra fln suni sancı verdiler serumla, ikindi gibi kendi sancilarim başladı suni sancıyı kestiler acılmam çok yavaş oluyordu hep yürüdüm squat yaptım bu sırada sürekli nst ve alttan muayene yapıyorlardı birkaç serum iğne fln da yapıldı son saatler oksijen de verildi bebek için, iki kere sıcak duş aldım bel kısmına sıcak su tutunca rahatlatıyor gerçekten çıkmak istemiyorsunuz sudan, sancılar öyle ilk geldiğinde şiddetli olmuyor son bir saat fln çok siddetleniyor onda da açılma hızlanıyor benim son saatler çok zor geçti en son 9 gibi 8 cm acilman var dediler sancı gelince comel ikin büyük tuvaletin geliyo gibi olunca da haber ver hemen dediler ben bir kere comelince kalkamadım zaten Bi daha sürekli ikindim biraz sonra tuvaletim geliyo gibi oldu nst bağlayalım bi sedyeye gec dediler geçtim bağlamadan alttan muayene etti bebeğin başı gelmiş dedi nst çekmeden direkt sedyeyi fln hazırladılar 3. Ikinmada doğdu bebeğim, süreç benim için baya yorucuydu ama o gün doğumu zor geçen tek bendim herkesin doğumu kendine özel hepsi aynı olmuyor umarım sizinki kolay geçer🌸